black owned business

Caribbean Baby Food, dé BOB gespecialiseerd in babyvoeding

Caribbean Baby Food, de eerste BOB van eigen bodem, gespecialiseerd in babyvoeding, kwamen wij tegen in een Faceboekgroep. Ralitsa Vliese sprak met de eigenaren Belladonna en Giovanni over hun bijzondere business.

Tags: 

CCT BOX van Multiskillsfactory ontzorgt ondernemers tijdens de Coronacrisis

Multiskillsfactory BV, een Rotterdamse organisatie die zich specialiseert in HR-vraagstukken, heeft een Corona Crisis ToolBOX (CCT BOX) gelanceerd, die ondernemers moet helpen om de financiële schade en omzetderving te beperken.

Tags: 

The Coloured Goodies Experience 2020

Zondag 1 maart is het zover: Ralitsa's Afrobusiness en Coloured Goodies hebben wederom de handen ineengeslagen om het event The Coloured Goodies Experience 2020 mogelijk te maken in Undercurrent Amsterdam-Noord.

Tags: 

MOEkop

Het zal jullie vast en zeker niet zijn ontgaan deze dagen: het nieuws over de naamswijziging van dat grote soesje met chocola on top. And guess what? Rali is wederom MOE.

AFRO Magazine en Black Ladies Talk: een samenwerking voor de afro gemeenschap

AFRO Magazine en Black Ladies Talk (BLT) gaan samenwerken. De twee platformen trekken vanaf nu samen op in (commerciële) kwesties zoals advertentieverkoop, maar zullen ook elkaars content gaan delen.

Tags: 

AFRO Magazine en ActionCOACH presenteren "6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf'

Op zaterdag 25 mei presenteren we Janine Lie-A-Kwie en Rudsel Maduro van ActionCOACH met het seminar "6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf'.

Tags: