Introducing AFRO Magazine’s lijst van black owned businesses

Let's make growth happen.


In een wereld waarin de mainstream media aan jou en je verhalen voorbijgaat, is het aan jou om ze zelf te vertellen. Laat dat nou zijn waar ik mij de afgelopen jaren mee heb beziggehouden. Ons vertellen over elkaar.

Daarvoor startte ik itt (online) tijdschrift AFRO Magazine; het trekt maandelijks wel 15.000 bezoekers, met nieuwsberichten en vlijmscherpe opinies vanuit een afro perspectief. En het is groeiende. We hebben inmiddels meer dan 5.100 likes en het worden er dagelijks meer. Er zit een strategie erachter. Een ideologie: Wanneer je je inzet voor gezamenlijke vooruitgang heb je er als individu ook voordeel bij.

Maar ideologie vereist lange adem.

Nou dit is hoe ik mijn expertise inzet: ik heb samen met een paar zeer getalenteerde mensen dit toonaangevende mediaplatform opgezet dat zijn weerga niet heeft.

Met één van die zeer getalenteerde mensen, Ralitsa Vliese, maken we dat platform nu beschikbaar voor de hele melanin-gemeenschap. Ralitsa kondigde vorige week aan dat we de lijst van Black Owned Businesses vandaag gingen lanceren. En yep, hij staat klaar. Ralitsa heeft haar hele zondag opgeofferd om de eerste 60+ bedrijven erop te plaatsen.

EN HIER IS IE!

Ik ga ongegeneerd mijn eigen toeter blazen: IK VIND HEM PRACHTIG EN BEN ER SUPERTROTS OP!

Hij is niet alleen een lijst van namen van prachtige bedrijven, allemaal met hun eigen miniwebsite die in het vizier is van de duizenden bezoekers van AFRO Magazine. Allemaal overzichtelijk gerangeerd in categorieën en steden...

Er is ook een kaart die klanten helpt om hun weg naar de geregistreerde ondernemingen te vinden. Zoals Rali zei: als je een bedrijf hebt en je klanten weten er niet van af, heb je dan wel een bedrijf?

Er zit groei in samenwerken.

Met deze pagina op onze site helpen wij jouw klanten jou vinden ;)

En dat allemaal voor een tientje. Think about it: Voor minder dan een portie eten ben je in het vizier van een publiek dat je zoekt.

We hebben er veel plannen mee. We gaan regelmatig bedrijven in de spotlight plaatsen. Heb je een speciale actie in je bedrijf, dan horen we het graag. En nog veel meer. Dit wordt hét businessplatform voor melanin B to melanin B, maar ook voor melanin B to melanin C! Allemaal plannen die speciaal gesmeed zijn voor de melanin business community.

Grootse plannen? Ja!

Men heeft mij vaker gezegd dat ik te groot droom; ik zeg: men dacht te klein.

Let’s make growth happen, Together.

Marvin

Marvin Hokstam

Hoofdredacteur

Marvin (HOX) Hokstam journalist, schrijver, educator, habituele dingen-op-hun-kop gooier en uitgever van AFRO Magazine.