CCT BOX van Multiskillsfactory ontzorgt ondernemers tijdens de Coronacrisis

Multiskillsfactory BV, een Rotterdamse organisatie die zich specialiseert in HR-vraagstukken, heeft een Corona Crisis ToolBOX (CCT BOX) gelanceerd, die ondernemers moet helpen om de financiële schade en omzetderving te beperken. “Het Coronavirus kost ondernemers momenteel handenvol geld. Wij ‘ontzorgen’ MKB-ondernemers en ZZP’ers zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken,” vertelt het bedrijf in een persbericht.

Het geeft aan dat aangezien werknemers verplicht thuis zitten, opdrachten komen te vervallen of worden uitgesteld, de CCT BOX dé ideale oplossing kan zijn in deze onzekere tijden. “De CCT BOX speelt in op de vele vragen en onzekerheden van de ondernemers.”

Multiskillsfactory geeft aan dat het voor ondernemers een lastige, ingewikkelde en tijdrovende klus kan zijn om tijdelijke financiële regeling aan te vragen bij de overheid. “Ondernemers, met name onze “kleine” ondernemers zijn juist nu op zoek naar extra ondersteuning.”


 


Ondernemers zijn uitgenodigd om een quickscan te doen op de CCT Box website, waarmee het team kan nagaan voor welke financiële maatregelen zij in aanmerking komen en hoe zij daarbij kunnen helpen. De CCT BOX is praktisch in de uitvoering en de aanpak verschilt per ondernemer. “Ons team heeft jarenlange kennis en ervaring in huis. Wij leveren maatwerk. Beperk de financiële schade in deze onzekere tijden,” adviseert het team

De organisatie zegt dat het samenwerkt met verschillende partners door heel Nederland. “De CCT BOX is bedoeld voor alle ondernemers maar we willen graag ook de inclusieve samenleving bereiken,” zegt het team.

Meer weten? Dat kan via de de website van Multiskillsfactory