The Coloured Goodies Experience 2020


Zondag 1 maart is het zover: Ralitsa's Afrobusiness en Coloured Goodies hebben wederom de handen ineengeslagen om het event The Coloured Goodies Experience 2020 mogelijk te maken in Undercurrent Amsterdam-Noord.

The Coloured Goodies Experience 2020, hèt event waarop de verjaardag van de Coloured Goodies-winkel gevierd wordt, is dit jaar nog groter dan voorheen. Het event telt 70 black owned businesses die hun producten of diensten zullen tonen aan de bezoekers. Er kan genoeg geshopt worden dus.

"We weten dat wij, door samen te werken, een hele hoop magic kunnen creeëren. En we kunnen het! Dat gaan we laten zien. Hoe meer black owned businesses, hoe meer vreugde", aldus organisatoren Ellen Brudet en Ralitsa Vliese.

Ook aan entertainment is gedacht. Zo ligt de presentatie in handen van onder andere Lucinda Sedoc en zullen er optredens zijn van Skitta en Lelystad's very own Energetic Crew.

De locatie is dit jaar veranderd. Waar het event voorheen nog in M&M Plaza werd gehouden, is er dit jaar gekozen voor Undercurrent, een locatie op het water met een eigen parkeerterrein, waar gratis geparkeerd mag worden.

Tickets zijn al online verkrijgbaar via de black owned ticketshop van Yourtickets en meer info is te vinden via de Facebook-eventpagina van The Coloured Goodies Experience 2020.

Hou de bob pagina van AFRO Magazine ook in de gaten voor updates.