Over Afro Magazine

Say it loud!

Afro Magazine logo


Representatie is bij AFRO Magazine niet alleen een woord, het vormt de basis van ons platform. Wie we zijn als mensen wordt namelijk grotendeels gevormd door de woorden én beelden die we tot ons nemen. Des te belangrijker dat deze herkenbaar zijn en ons gevoel van eigenwaarde niet afbreken, maar juist versterken.

Het is hoog tijd voor een eigen perspectief op de levensstijl en interesses van de Afro-Nederlandse gemeenschap in Nederland én haar landen van herkomst. Eerlijk en zonder verborgen agenda.

Die representatie gaat voor ons trouwens veel verder dan wachten op de gevestigde Nederlandse media. Niemand kan immers jouw verhaal vertellen, zoals je dat zelf kunt.

We zagen binnen onze eigen community alle kennis en expertise om een succesvol tijdschrift te lanceren. Speciaal voor een doelgroep die nog veel te vaak wordt vergeten. Zo besloten we in 2015 om zowel de media als de journalistiek opnieuw vorm te geven, dit keer met de focus volledig op de Afro-Nederlandse gemeenschap.  

Het resultaat: AFRO Magazine. Zo voel jij je thuis, waar je ook bent.


In ons online magazine voorzien we je wekelijks van actualiteiten, lokaal en internationaal nieuws, messcherpe opinies en verdiepingen. Allemaal vanuit een afro perspectief. 

Bezoek onze agenda om te zien welke plekken je beslist moet bezoeken

Geïnteresseerd in black businesses? Bekijk onze uitgebreide lijst met kaart.

Je kan er je bedrijf op registreren, en in het vizier komen van de tienduizenden mensen die onze sites maandelijks bezoeken.

En je kan je ook registreren voor onze nieuwsbrief. 


Volg ons ook op Facebook. We gaan natuurlijk graag het gesprek met jou aan en houden je ook via social media op de hoogte zodat je niets hoeft te missen.

Heb je een tip voor onze redactie, wil je met ons samenwerken, een persbericht sturen of om een andere reden contact met ons opnemen? Mail dan vandaag nog naar info@afromagazine.nl


AFRO Magazine is een HOX Project