Ralitsa Vliese

Artikelen van deze auteur/partner

2021

Caribbean Baby Food, de eerste BOB van eigen bodem, gespecialiseerd in babyvoeding, kwamen wij tegen in een Faceboekgroep. Ralitsa Vliese sprak met de eigenaren Belladonna en Giovanni over hun bijzondere business.

2020

"Ey je bent dik geworden," is vaak de groet als je een tante of oom na lange tijd weer eens ziet. "Je kan zien dat het goed met je gaat." "Weet je zeker dat je zoveel wil eten, je past dalijk niet meer door de deur!"
Ik wil even iets zeggen over Loulou Van Loon & Mydollishhair.
Zondag 1 maart is het zover: Ralitsa's Afrobusiness en Coloured Goodies hebben wederom de handen ineengeslagen om het event The Coloured Goodies Experience 2020 mogelijk te maken in Undercurrent Amsterdam-Noord.
Het zal jullie vast en zeker niet zijn ontgaan deze dagen: het nieuws over de naamswijziging van dat grote soesje met chocola on top. And guess what? Rali is wederom MOE.

2019

Call me black, not black-ish or brown..
Vanmiddag vinden de intocht en het protest van KOZP plaats in Den Haag. AFRO Magazine's eigen columnist Ralitsa Vliese doet hiervan verslag in deze liveblog.
Dag lieve schat, Ik ben het, je moeder. En ondanks je nog niet in de maak bent, laat staan in mijn buik, schrijf ik je toch deze excuusbrief..
Na twee jaar niet meer op vakantie te zijn geweest, hebben mijn vriend en ik besloten om een ‘baecation’ naar Curaçao te plannen. Even ver weg, even lekker zon, zee, strand en krioyo. Een van de dingen die ik heel graag wilde doen was een bezoekje brengen aan Kura Hulanda, het slavernijmuseum op het eiland.

2018

Men droomt over een witte kerst. Nou niet hier bij AFRO Magazine! Issa Black Christmas y'all!
Ik ga het over een andere boeg gooien. Vandaag komt de irritatie namelijk vanuit mijn eigen Beautiful Black People: mensen die korting vragen of gratis producten willen eisen van de BOB. I'm not having this!
Het heeft heel even geduurd voordat ik met een justifiable clapback kon komen op deze walgelijke vertoning van dat lijk van RTL, waarin hij in een programma vertelt dat "je er echt niet als een bosn* uit zou willen zien" als je krullend / kroes haar zou hebben. Dus... de hele grap is dat die man lijkt alsof hij al jaren zweeft op de rand van leven en dood en de rest van de lachende hyena's om hem heen are looking like they're aging like cucumber in the sun... #ISaidWhatISaid

Pagina's