Marvin

Berichten van deze auteur

Gillyon Emanuels moet op 6 februari voor de rechter in Utrecht verschijnen, na zich verzet te hebben tegen een stel jongens die een buurt in Hilversum teisterden.

 ZOGrace Records! presents de ZOJazz Lounge | februari 2019| Jazz meets Soul

Met muziek, films, panelgesprekken, performances, modedefilés, een markt, gastronomie, workshops en een kinderprogrammatie belooft het festival 3 intense dagen vol ontmoetingen en uitwisseling.

Vrije Radicalen is een term uit de scheikunde. Het zijn elementen die het immuunsysteem aanmaakt om bacteriën en virussen te elimineren.

Met de installatie van de LBO- Raad in Nederland in het kader van het VN-decennium is het niet langer nodig om te blijven zeggen dat er geen eenheid is onder mensen van Afrikaanse afkomst. 

Iemand vroeg me of ik een rechtstreekse lijn kon trekken van RKelly naar racisme. Tuurlijk; hold my beer.

De Koning van de afrobeats keert terug naar Amsterdam tijdens Club Mozaïek Live! 

WELKOM OP DE GIDS VAN AFRO ONDERNEMINGEN IN NEDERLAND.

We hebben soms -wanneer het ons niet persoonlijk raakt- een blinde vlek voor onrecht, en die moeten we opheffen.

Ik zag hem al glunderend opkijken toen hij me binnen zag lopen. Zo van “heeejjj, daar heb je één. En ik ken hem niet.”

Het drong tot me door dat er toch wel flink wat dingen zijn die Nederland mag rechttrekken in haar nieuwjaarsresoluties. 2019 moet beter worden dan 2018, niet?

Ergens waar alleen van die types wonen die jogging broeken dragen met Timberlands, maakten wij vandaag een U-bocht op een plek waar een verkeersbord zei dat je een U-bocht mocht maken. Zoeft er opeens
Tijdens een bijeenkomst van The Black Archives / New Urban Collective en Nederland Wordt Beter op 14 december 2018, om te reflecteren op de recente ontwikkelingen rond de strijd tegen zwarte Piet en v

Be Mixed! het boek met interviews die Eddie Del Prado optekende uit interviews met mixed couples, is uit. "14 recepten voor een gelukkig leven."

Ik zag twee lege parkeerplekken naast elkaar, net voor de kapper (yep maandag is kapperdag) en ik denk yes!

De oudejaarsconference van Mo Hersi is anders dan andere. Het is een mooie combinatie van cabaret, spoken words en muziek.

Mijn mensen maken het me niet altijd makkelijk om mijn punt te maken.

De Black Male Achievers hebben grootse plannen voor 2019. De groep, die startte als een dertigtal mannen die in oktober samenkwamen voor een foto die enkele dagen het internet domineerde, kondigde vandaag aan dat er een stuurgroep gevormd is die proactief aan de slag zal gaan om alle zwarte mannen te inspireren, motiveren en te activeren.

 Het Landelijk Platform Slavernijverleden (LPS) is in de bres gesprongen voor het idee voor een slavernijmonument in Den Haag."Als zelf de gemeente Zoetermeer een gedenkteken heeft is de vraag waar Den Haag dan op wacht.”

Pagina's