Marvin Hokstam

Artikelen van deze auteur/partner

2021

Op 22 juli 2021 ondertekenden ᴐkomfo (Winti priesteres) nana Efua Markelo, en baba Kenneth Vers Babel, (Afro theoloog/Geestelijk Verzorger) de notariële oprichtingsakte van het Nationaal Winti Instituut NIRASԐ. 
Kijk dit is mooi Dit had Peter kennelijk als tattoo op z’n kuit Gelijk had hij Op je knieën ben je niet vrij
Studenten die dit jaar geslaagd zijn van het vmbo en volgend jaar op een mbo starten in Amsterdam, kunnen van 16 tot 20 augustus naar een zomerschool die speciaal voor hen wordt gehouden: OZOSchool.
Ik zou deze mening over Peter R De Vries eigenlijk voor me houden, uit respect voor de man
Sites of Memory heeft een unieke manier gevonden om in deze turbulente tijd  een internationale theatervoorstelling te maken. In de voorstellingFuture for the Past wordt de verbonden koloniale geschiedeni tussen Nederland en Zuid-Afrika belicht door kunstenaar uit beide landen.
Een raadsmeerderheid van GroenLinks, D66, PvdA, DENK, ChristenUnie en BIJ1 wil dat de gemeente Amsterdam een actieve rol aanneemt in het bestrijden van racisme en discriminatie in de zorg.
Op het Nederlandse Caribische eiland St. Eustatius zijn bewoners gealarmeerd. Een begraafplaats met tenminste 48 graven van Afrikaanse totslaafgemaakten, wordt op dit moment opgegraven.
Het project Shared History of the World van First Noble heeft op woensdag 7 juli 2021 de Gouden C gewonnen, de jaarlijkse prijs die door het Fonds voor Cultuurparticipatie wordt uitgereikt aan een project dat zij ondersteunt.
Ontspan en relax tijdens de Zorgeloze Zomeravond van Raymi Sambo Maakt. 
Oh ja, ik ben jullie nog die tori schuldig over die diarree in Ghana.
De fractie van GroenLinks in Provinciale Staten wil dat er een prijs komt voor het meest 'inclusieve' bedrijf van Groningen om zo discriminatie op de arbeidsmarkt tegen te gaan. GroenLinks lanceert dit plan in een open brief die vandaag is gepubliceerd.
In de vijf debatten wordt op drie verschillende locaties gesproken over de excuses voor het Amsterdamse slavernijverleden. Vanuit

Pagina's

Evenementen van deze auteur/partner

10 - 24 april 2015

NA HET SUCCES VAN 'AAN NIETS OVERLEDEN' KOMT RAYMI SAMBO MET EEN NIEUWE SPRAAKMAKENDE VOORSTELLING!

11 april - 16 augustus 2015

Surinamese-Dutch artist Remy Jungerman (b. 1959, Moengo, Suriname) has produced a number of new pieces specially for Gemeentemuseum Den Haag’s Projects Gallery.

24 april 2015

Op vrijdag 24 april 2015 organiseert stichting Nusantara Amsterdam de tweede editie ‘Nusantara Gesprekken – Nusantara Bicara’ met als onderwerp 'Verzetshelden in WO-II’.

25 april 2015

Mensen die naar Suriname willen verhuizen, kunnen zich zaterdag tijdens een bijeenkomst in Nijmegen laten informeren over wat er komt kijken bij vestiging in Suriname.

02 mei 2015

Op zaterdag 2 mei aanstaande presenteren studenten van het Weekend College van Amsterdam Zuidoost hun liedje ‘Wapenfeit’.

03 mei 2015

Jeffrey Spalburg en vrienden. 

Met special guest Klaas van der Eerden.

03 mei 2015

Aan de vooravond van de Nationale Dodenherdenking en Bevrijdingsdag, wordt in Amsterdam de Dag van Empathie georganiseerd.

04 mei 2015

Plaats: Scheepvaartmonument | Loods 6, Kompaszaal |
KNSM-laan 311 | 1019 LE Amsterdam
Te bereiken met o.v. bus 48 vanaf A'dam C.S.

05 mei 2015

Tijdens Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei organiseren de UvA en HvA, in samenwerking met Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, een gratis Vrijheidsmaaltijd waarin de vrijheid van studeren centraa

09 mei 2015

Op 13 mei presenteert Matthias van Rossum zijn nieuwe boek 

10 mei 2015

Op 10 mei organiseert MAD Mothers tijdens het driedaagse anti-fascistische benefietfestival “Alerta, alerta” een workshop over de strijd tegen Zwarte Piet.

11 mei 2015

Clark Accord was als schrijver van grote betekenis voor de Surinaamse en de Surinaams-Nederlandse gemeenschap.

Pagina's