Rotterdam

PvdA Rotterdam steunt pleidooi voor vrij op Keti Koti

De PvdA in Rotterdam steunt het pleidooi van de Stichting Vrienden van het bevrijdingsfestival Keti Koti, dat iedereen in Rotterdam op 1 juli de afschaffing van de slavernij moet kunnen vieren.

PvdA-raadslid Peggy Wijntuin: ‘Vele Rotterdammers van Surinaamse, Antilliaanse en Kaapverdiaanse origine gedenken en vieren Keti Koti.

Tags: 

Senegalese trommelaars Moussé Pathé Mbaye en Pape Seck in Rotterdam

Op zondag 20 maart gaat in Theater Zuidplein in Rotterdam in premiere, ‘Kymani’ (6+), een woordeloze en ontroerende dansvoorstelling over de zoektocht naar je roots.

Een mooie, liefdevolle en energieke dansvoorstelling over het verlangen ergens thuis te horen en het ontdekken van je roots.

In de voorstelling gaat Kymani op zoek naar zijn roots. Als jong kind is hij geadopteerdl hij woont nu ver weg van zijn geboorteland.

Tags: 

Edsilia Rombley's theatershow ‘Mama Sings’ in Theater Zuidplein

Woensdag 6 april 2016 krijgt Theater Zuidplein aangenaam bezoek van zangeres Edsilia Rombley met haar nieuwe theatershow ‘Mama Sings’.

In dit programma zingt, verrast en ontroert sfeermaker Edsilia je van top tot teen. Niet alleen geeft ze – met humor en een knipoog - een uniek kijkje in haar hart, maar laat je vooral volop genieten van mooie, persoonlijke liedjes. Laat je raken door haar warme persoonlijkheid en machtige stem die bestempeld wordt als één van de beste in Nederland! Aanvang 20.00 uur.

Tags: 

Pagina's