Melanin Singles Lounge speciaal voor Afro-Nederlanders

Een nieuwe organisatie heeft zich de taak toegeëigend om single Afro-Nederlanders helpen “de liefde van hun leven te vinden.”

De UVA Dolce in Rotterdam is op vrijdag 27 mei 2016 een ontmoetingsplek voor deze vrijgezelle mannen en vrouwen, belooft de nieuwe organisatie Melanin in haar aankondiging van de eerste singles avond speciaal voor Afro-Nederlanders van 25 tot 48 jaar.

De Melanin Singles Lounge, zegt de organisatie, biedt vrijgezelle Afro-Nederlanders op een leuke en gezellige manier de kans om met elkaar in contact te komen. “Toeval moet je soms een handje helpen.”

De avond start met een welkomstwoord van de organisatie en een welkomstdrankje. “Daarna kunnen de aanwezige vrijgezelle mannen en vrouwen, onder begeleiding van Caribische en Afrikaanse muziekstijlen, elkaar leren kennen. Wie weet vinden zij hun potentiële soulmate.”

 “Toeval moet je soms een handje helpen.”

De organisatie roept Afro-Nederlandse singles op de uitdaging aan te gaan. De Melanin Singles Lounge zal iedere drie maanden worden gehouden, maar de organisatie zegt nog meer pijlen op haar boog te hebben.

“We zullen nog vele events organiseren in de toekomst op het gebied van cultuur, educatie, ondernemerschap, om zo de Afro-gemeenschap samen te brengen."

De Melanin Singles Lounge vindt plaats op vrijdag 27 mei om 21.00 uur in De UVA Dolce in Rotterdam. Melanin voor meer informatie