Win kaartjes voor Salonè della Moda

AFRO Magazine mag 2 X 2 kaartjes weggeven voor het fashion spektakel Salonè della Moda dat aanstaande vrijdag losbarst in het Delftse Poort gebouw, naast het Rotterdam Centraal station. Wil je kans maken op een setje kaartjes ter waarde van 40 euro, deel dan dit bericht, tag AFRO Magazine FB en wie weet wordt je gekozen. 

“Salonè della Moda is een experience,” vertelt creative director Jerry Luxenburg over het driedaags fashion event.  “Het is een belevenis met fashionshowsfusion drinks en food,gecombineerd met architectuur, kunsttentoonstellingen, visual arts. Stel je voor dat je een winkel binnenstapt waar je alles kan krijgen. Je hoeft nergens anders naartoe te gaan. Je bent er en je wordt op je wenken bediend, op het hoogste niveau. En iedereen ervaart het op zijn eigen manier.” 

Geïntrigeerd? Kans maken op een setje kaarten voor jou en je besty? Deel dan dit bericht, tag ons en win. Succes! 

Salonè della Moda is een fashion platform waar internationale designers, jonge talenten en commerciële merken hun nieuwe collecties presenteren aan de (mode)pers en bezoekers. Professionele modeshows en exposities. Op de  is het programma te vinden. 

Onder de designers zijn er verschillende die zich richten op de Afro markt. "We hebben verschillende Afrikaanse designers uit onder andere de UK. Hij zegt dat de bedoeling ook is om zowel de designers als de consument naar andere soort designs te laten kijken, zodat daar fusions uit voortkomen. “Dat is de trend tegenwoordig. Designs die een mengelmoes maken van de verschillende stijlen en achtergronden.” 

Geïntrigeerd? Kans maken op een setje kaarten voor jou en je besty? Deel dan dit bericht, tag ons en win. Succes!