Afro Magazine

Caribbean Baby Food, dé BOB gespecialiseerd in babyvoeding

Caribbean Baby Food, de eerste BOB van eigen bodem, gespecialiseerd in babyvoeding, kwamen wij tegen in een Faceboekgroep. Ralitsa Vliese sprak met de eigenaren Belladonna en Giovanni over hun bijzondere business.

Tags: 

It's not funny

"Ey je bent dik geworden," is vaak de groet als je een tante of oom na lange tijd weer eens ziet. "Je kan zien dat het goed met je gaat." "Weet je zeker dat je zoveel wil eten, je past dalijk niet meer door de deur!"

2020 is een perfecte storm

Een perfecte storm is een zeldzame combinatie van omstandigheden die samenvallen en de status quo beinvloeden.


2020 is een perfecte storm.

Hij arriveerde als een ongekende orkaan, in de vorm van het Corona virus dat zich de afgelopen maanden als een hardnekkige inktvlek over de gehele wereld spreidde. Zijn windvlagen rukten markten omver. Iedereen die een orkaan heeft meegemaakt weet dat dit de periode had moeten zijn waarin de mensheid elkaar de hand reikte omdat we doorhadden dat we elkaar moeten helpen en over elkaar moeten waken.

The Coloured Goodies Experience 2020

Zondag 1 maart is het zover: Ralitsa's Afrobusiness en Coloured Goodies hebben wederom de handen ineengeslagen om het event The Coloured Goodies Experience 2020 mogelijk te maken in Undercurrent Amsterdam-Noord.

Tags: 

Kura Hulanda: Nos Historia

Na twee jaar niet meer op vakantie te zijn geweest, hebben mijn vriend en ik besloten om een ‘baecation’ naar Curaçao te plannen. Even ver weg, even lekker zon, zee, strand en krioyo. Een van de dingen die ik heel graag wilde doen was een bezoekje brengen aan Kura Hulanda, het slavernijmuseum op het eiland.

Tags: 

AFRO start crowdfunding campagne

De eerste editie van ons nieuw tijdschrift voor zwarte mensen in Nederland rolt volgende week van de drukpers.

“Waarom een tijdschrift voor zwarte mensen? Waarom niet? Er zijn zoveel boeiende verhalen van deze groep mensen die de reguliere media niet halen. AFRO Magazine wil daar het platform voor zijn,” vertelt redacteur die AFRO Magazine samen met een team enthousiastelingen uitgeeft.

Tags: