We geven weer een zomereditie uit

We geven weer een blad uit. FRI, de zomereditie van komt eind juni 2019 uit en zal worden verspreid op alle zomerfestivals in Nederland en België die de moeite van het bezoeken waard zijn. Daar wil je in staan!

AFRO Magazine heeft zich de afgelopen vier jaar gevestigd als een alternatief medium dat de immigrantengemeenschap bereikt. Eerlijke journalistiek ten dienste van een deel van Nederland dat doorgaans niemand bereikt.


Onze focus is online, maar we gaven verschillende bladen uit, voor Kwaku Festival en voor Keti Koti Festival. De 2019 editie wordt in de hand gedrukt van de bezoekers aan deze festivals, Keti Koti in Groningen, Kwakoe Festival in Antwerpen en The Hague African Festival: Den Haag. Meer dan 500,000 bezoekers. En daar is ons blad in het vizier van.

Bomvol interessante verhalen en handige festival info die het een leuke publicatie maken om thuis nog eens lekker door te bladeren. Een geweldige kans om uw producten en/of diensten onder de aandacht te brengen van een breed, multicultureel publiek.

We bieden u graag een advertentie aan.

We hebben een special voor de bedrijven die op onze BOB pagina staan. Voor €100 krijg je een plekje zo groot als een visitekaartin dit blad; die wordt trouwens ook geplaatst in onze nieuwsbrief en op onze site. Dat is ultieme maximalisatie van een honderdje.

Bent u geïnteresseerd en/of heeft u vragen. Stuur een email naar sales@afromagazine.nl