Mo Hersi

Mo Hersi zapt

Comediant Mo Hersi is vanaf vandaag onze televisierecensent. Want, zegt hij,  als je een mooie foto van jezelf kunt maken met een afstandbediening in je klauwen, word je erg triomfantelijk onthaald als de kenner met messcherpe mening.

Almeerder Mo Hersi's World Team in de finale voor Consul van de Verdraagzaamheid 2018

Mo Hersi en zijn World Team dat meedeed aan de Nijmeegse Vierdaagse eerder dit jaar, zijn door naar de finale voor de verkiezing van de Consul van de Vedraagzaamheid 2018. 

Tags: 

Mo Hersi brengt met Wereldteam kleur bij de Nijmeegse Vierdaagse

Bij de start van de 102de editie van de Vierdaagse van Nijmegen verschijnt dit jaar voor het eerst een “World-team”, een team met allemaal verschillende nationaliteiten. “Wandelaars die allemaal in Nederland woonachtig zijn doen mee aan de wandelloop, onder leiding van komediant Mo Hersi uit Almere.

Tags: 

Mo Hersi brengt eerste documentaire uit: “Ik wil Nederlanders met elkaar in verbinding brengen”

Mo Hersi op sprekersevent TEDxAlmere:

Inspirerend comedian Mo Hersi wil Nederlanders met elkaar in verbinding brengen. Daarom maakte de voormalig vluchteling dit voorjaar een voettocht kriskras door Nederland, zonder een cent op zak. Zijn ervaringen vatte hij in een documentaire samen. De première daarvan is donderdagavond 21 december in bioscoop Kinepolis in Almere.  

Tags: