Phunky & Couture

Laat verschillende kanten van jezelf zien met jouw eigen LIMITED EDITION 'Phunky & Couture' Mondmasker. Jouw mondmasker is tweezijdig, met aan de ene kant een kleurrijke print/ twee prints en aan de andere kant een effen print. Het is herbruikbaar, wasbaar in 3 verschillende formaten én het heeft een filtervak, waar jij zelf een vervangbare filter in kunt plaatsen. What can we say...Vanaf 1 juni mag jij er verplicht 'Fashionably Safe' bij lopen, bij zitten, 'social distancen (ja dat woord hebben we gewoon even verzonnen) en, met het OV reizen. Da whole shabang! LET OP! Dit zijn geen medische mondmaskers!

Oh, en trouwens, voordat we het vergeten...Een beperkt aantal mondmaskers zijn te combineren met een bijpassende headwrap.

We are talkin' 'bout being NOTICEABLE on these streets. YASS! 

 

Wellicht denk je 'wie zijn 'we' dan?'...

Wij zijn Melany en Jo-Anna van Phunky Roots & JoAnna Couture (neem je een kijkje op onze socials?). Twee 'Creative Mompreneurs' die toevallig ook familie van elkaar zijn, met elk ons eigen bedrijf.  Als accessory designer en fashion designer hebben wij besloten om onze krachten te bundelen. Daarom heten wij samen Phunky & Couture. Wij geloven in de kracht van samenwerking en doen dit ook met heel veel humor, plezier en soms zelf slapeloze nachten. 

 

JA! Het wordt helaas een 'moetje' om ons aan te passen in deze hectische periode, maar er zijn twee dingen die je van ons absoluut niet mag vergeten tijdens deze 'Covid19 madness':

Je bent een meesterstuk 
In alle omstandigheden mag jij ervoor kiezen om de gelegenheid te zijn!

OWN IT!

 

Dat is waar onze twee brands voor staan. 

'When life gives you 'Covid lemons', we can make you a 'Phunky & Couture' Fashionably Safe lemonade!

Categorie

Gegevens

Adres

Glashaven 22
3011 XJ Rotterdam
Nederland

Ondernemer

Melany Esajas & Jo-Anna Couture
Social