Mulbah Consultancy

Mulbah Consultancy biedt accountancy/boekhoudkundige diensten aan MKB-Nederland. 


Efficiëntie (zakelijk)

Dit is Mulbah Consultancy's Unique Selling Point (USP)


Om kwaliteit te waarborgen, is het inzetten van Proces Control een noodzaak. Proces Control ontstaat door proactief uw processen te analyseren om risico's te identificeren, onderbouwen en deze te matigen binnen uw administratie. Iedere ondernemer loopt risico’s in zijn of haar processen.

Het is daarom belangrijk om de resultaten continue te analyseren.

1. Analyseer processen
Wanneer u deze risico’s beter begrijpt, dan kunt u bouwen aan een gereedschap die uw risico’s matigt. Dit is wat nodig is om uw balans in zwart te houden.

2. Identificeer risico’s
Door de processen proactief te analyseren, bent u instaat om bestaande risico’s te identificeren, hierdoor zichtbaar maken.

3. Onderbouw risico's
Het is niet alleen belangrijk om de risico’s zichtbaar te maken, maar ook weten wat de onderliggende factoren zijn die deze risico’s initiëren. De uitkomst hiervan, vormen de bouwstenen voor een adequate Proces Control.

4. Matigen van risico’s

Wanneer u deze risico’s beter begrijpt, dan kunt u bouwen aan een gereedschap die uw risico’s matigt. Dit is wat nodig is om uw balans in zwart te houden.

Op dit moment hebben we geen fysieke locatie. Bijna alles gebeurt online. Op verzoek kunnen wij fysieke afspraak maken met de klant.

 

Gegevens

Adres

Thurledeweg 125, Postbus 8507,
postadres
3044 ER Rotterdam
Nederland

Ondernemer

Charles Fissibue

KvK

72700084

Telefoonnummer

+31 644286290