Never Not Networking - Rainmakers Foundation

Op 4 maart 2016 organiseert het jongeren collectief Rainmakers Foundation van 19:00 - 22:00 (18:30 inloop) uur het netwerkevenement ‘Never Not Networking!’ In het buurtcentrum No Limit in Amsterdam Zuidoost. Met het thema als leidraad worden jongeren van Afrikaanse diaspora bemoedigd kansen te benutten en is het doel om hen ter plekke bewust te maken over hun wijze van communiceren.

De avond verenigd naast jongeren ook organisaties en professionals uit verschillende branches, waaronder Hussein Suleiman medeoprichter van kledingmerk Daily Paper, rapper/muziek label eigenaar Akwasi(ook bekend van de rapformatie Zwart Licht) en een special guest. We gaan in gesprek over mogelijke uitdagingen die zich voordoen in het leven van een jong persoon (uit Afrikaanse diaspora) die carrière wilt maken in Nederland waarna twee aanwezigen de kans krijgen om zichzelf en/of hun onderneming te pitchen tijdens het ‘’open mic’’ moment.

Rainmakers Foundation zet zich in om de ontwikkeling van de jeugd, door de jeugd en voor de jeugd in de Afrikaanse diaspora te stimuleren. Het afgelopen jaar hebben we gesprekken gevoerd met minimaal 150 jongeren over diverse uitdagingen die zich voordoen in het leven van Afrikaanse jongeren in Nederland. De werkloosheidcijfers, de generatiekloof tussen ouders en kinderen en het gemis van een platform voor gelijkgestemden zijn punten die in de herhaling traden. Na het bestuderen van deze zaken werd de drang opgewekt om hierop te reageren. Dit doen wij door onze doelgroep tools aan te reiken ten behoeve van hun persoonlijke groei en door hen te bemoedigen om zich continu te blijven ontwikkelen op relationeel niveau en als professional.

Rainmakers Foundation beoogt hiermee te fungeren als broedplaats voor groei en innovatie onder jongeren in de Afrikaanse diaspora in Nederland en op termijn internationaal.  

Schuif op 4 maart aanstaande dus vooral bij ons aan, kom netwerken en laat uw stem horen. De avond biedt de mogelijkheid om met anderen in contact te komen en uw bereik te vergroten.

Tijd: 18:30-22:00

Locatie: No Limit, Geldershoofd 83, 1103 BG Amsterdam

 

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

4 mrt 2016 - 18:30 tot 22:00
Voeg toe aan jouw agenda