Vivian Acquah start crowfundingscampagne voor lifestyleboek

De Amsterdamse Vivian Acquah lanceerde op maandag 15 augustus een crowdfundingscampagne om haar lifestyleboek Viva la Vive - Op weg naar de Healthy & Sexy lifestyle te realiseren. 

In het boek bundelt ze kennis die ze opdeed terwijl ze haar eigen healthy lifestyle ontwikkelde en op haar eigen manier 41 kilo afviel. "Na een jarenlange zoektocht in de wereld van voedingsadviezen en diëten, deed ik een belangrijke ontdekking: de voedingsadviezen waren vooral gebaseerd op Hollandse ingrediënten en smaken die niet aansloten bij mijn Ghanese roots," zegt ze in een persbericht. 

Vivian roept iedereen op haar crowfundingscampagne te steunen zodat ze de eerste druk kan financieren.

Viva la Vive is anders dan andere lifestyle- en kookboeken, omdat Vivian niet alleen de vrolijke kant van haar tocht naar vitaliteit laat zien, maar ook open is over haar overgewicht en postnatale depressie die uiteindelijk leidden tot haar nieuwe lifestyle.

In het boek deelt Vivian heerlijke recepten die kinderen en volwassenen meer groente laten eten. De gerechten zijn familyproof, dus geschikt voor jong en oud. Door te laten zien dat een Healthy & Sexy lifestyle op iedere leeftijd mogelijk is, hoopt Vivian anderen te motiveren en te inspireren om ook hun lifestyle te verbeteren. 

Over Vivian Acquah

Vivian kampte jarenlang met overgewicht en voelde zich niet begrepen door de voedingsdeskundigen die zij bezocht. In de voedingsadviezen die ze kreeg kwamen voornamelijk Hollandse ingrediënten voor. Vivian is een Amsterdamse, maar haar roots liggen in Ghana. De geadviseerde gerechten pasten absoluut niet bij haar smaak.

Eenmaal zwanger had zij de hoop opgegeven om ooit gezond en vitaal te zijn, zoals veel vrouwen die hoop opgeven nadat ze zijn bevallen. Haar zoon inspireerde haar om het roer om te gooien, ondanks de postnatale depressie waar zij destijds last van had.

Dit was het begin van de Healthy & Sexy lifestyle. Vivian is inmiddels een voedingsdeskundige (Nutrition Advocate) geworden, die in haar adviezen rekening houdt met de (eet-)cultuur van haar klanten. Bij haar Healthy & Sexy lifestyle staan gezondheid, vitaliteit en zelfverzekerdheid centraal. Daarnaast zijn haar voedingsadviezen ook nog eens healthy & sexy voor het oog en de mond!

Doordat Vivian tijdens events, presentaties en haar workshops vaak vragen kreeg over wat zij zelf thuis at met haar gezin, kwam ze op het idee om een lifestyleboek uit te brengen. Een boek dat het verhaal achter Vivians tocht vertelt.

Ze neemt de lezer via haar gerechten mee naar de Italiaanse, Marokkaanse, Griekse, Afro-Caraïbische, Healthy & Sexy keukens. En dat in combinatie met Hollandse groenten! Vivian deelt recepten voor veganisten, carnivoren, vegetariërs (alle soorten) en flexitariërs. Door te laten zien dat de Healthy & Sexy lifestyle op iedere leeftijd mogelijk is, hoopt zij anderen te motiveren en te inspireren om ook hun lifestyle te verbeteren.

Support Vivians eerste druk!

Het boek ´Op weg naar een Healthy & Sexy lifestyle´ is bijna af. Vivian is op dit moment druk bezig met de laatste foto’s, copywriting en de opmaak. Daarna kan het boek Viva la Vive gedrukt worden. Om dit te realiseren start Vivian vandaag een crowdfundingcampagne. Ze hoopt dat ook anderen de noodzaak zien van het lifestyleboek nieuwe stijl, zodat het boek, waarin ze haar ziel en zaligheid stopte, ook echt realiteit kan worden.

Steun Vivian via www.crowdaboutnow.nl/vivalavive, bezoek haar website, en volg haar op Facebook, Instagram:, Twitter en Linkedin