Afbeelding

juni

McJuni lanceert debuutalbum "Mens Erger Je Niet" op 19 januari

De Amsterdamse artiest McJuni, geboren en getogen in Zuidoost, lanceert op 19 januari zijn debuutalbum "Mens Erger Je Niet." Met een unieke benadering van zijn muzikale expressie, neemt McJuni luisteraars mee op een reis door de ups en downs van het menselijk bestaan.

De een huilt zijn emoties weg, de andere slaat iets te hard de deur dicht."
Ik pak een apparaat dat mijn vocalen opneemt en rijm verschillende termen met elkaar totdat het leuk klinkt.” - McJuni (2024)
 

Afbeelding

juni

In een persbericht dat de artiest afgelopen weekend stuurde, vertelt hij dat het album, doordrenkt met persoonlijke emoties en ervaringen, verkent het voortdurende gevecht en de viering van het mens-zijn. McJuni, op 21-jarige leeftijd, benadrukt de imperfecties die inherent zijn aan het leven en moedigt zijn luisteraars aan om het beste te maken van de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

In "Mens Erger Je Niet" vergelijkt McJuni het leven met het gelijknamige bordspel, waarbij de mensen uit je omgeving je kunnen neerhalen en terugplaatsen op het punt waar je begon. Zijn simpele maar wijze advies: "Gooi een 6." Net als het spel, symboliseert dit dat er altijd een kans is om verder te gaan en obstakels te overwinnen.

Het album biedt een opwindende mix van new-school hiphop, drill, funky sounds en een vleugje afro, waardoor het een veelzijdige luisterervaring wordt. McJuni's muzikale stijl is er een van vernieuwing en originaliteit, en hij belooft zijn publiek mee te nemen op een muzikale reis die zowel herkenbaar als verrassend is. McJuni deelt zijn persoonlijke filosofie in de hoop anderen te inspireren om positieve lessen te halen uit hun eigen fouten en tegenslagen. Zijn muzikale verhalen weerspiegelen zijn eigen valpartijen en opstaan, en hij nodigt luisteraars uit om de kracht van muziek te ervaren als een bron van inspiratie en troost.

Het debuutalbum "Mens Erger Je Niet" van McJuni wordt op 19 januari uitgebracht en belooft een opwindende toevoeging te zijn aan de Nederlandse muziekscene. Voor liefhebbers van diverse muziekstijlen is dit album een must-have, met de belofte van een frisse en meeslepende luisterervaring. "Mens Erger Je Niet" zal beschikbaar zijn Spotify, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Deezer, Tidal, Pandora en diverse andere streamingdiensten. 

Laat Je Niet Ergeren: https://distrokid.com/hyperfollow/mcjuni/mens-erger-je-niet