Elegancy101 lanceert Membership Card

Nene Merit, eigenaar van de blog elegancy101.com en initiatiefneemster van Blogging101 – The Bloggers Academie, lanceerde onlangs de Elegancy101 Membership Card. " Een female privilege kaart speciaal gericht op urban liefhebbers en levensgenieters."

De 22-jarige entrepeneur vertelt erover:

“Voordat ik deze Card lanceerde, zat ik al een tijdje met het probleem dat jongeren zich tegenwoordig veel bezighouden met het onderhouden van sociale contacten, terwijl de interactie in het ‘echte leven’ achteruit gaat. Uit onderzoek van TNS NIPO is gebleken dat deze situatie steeds meer zorgt voor isolatie en negatieve invloed. Maar liefst een op de drie Nederlanders – meer dan vier miljoen mensen – lijdt hieronder.

De grootste stijging is te vinden bij voornamelijk jongere vrouwen tussen de 18 en 35 jaar. Teveel sociale media gebruik in plaats van interactie in het ‘echte leven’ kan leiden tot isolatie. Hierdoor vergeet men wat er allemaal uit hun omgeving te halen valt. Persoonlijk vind ik de uitkomsten van dit onderzoek schokkend. Daarnaast merk ik dat veel jonge vrouwen niet op de hoogte zijn van alle leuke activiteiten om hun heen, vooral wanneer het gaat om Urban & Afrikaanse gerelateerde evenementen, producten en diensten.

" Een female privilege kaart speciaal gericht op urban liefhebbers en levensgenieters."

Door dit probleem ben ik op het idee gekomen van de Elegancy101 Membership Card. De vrouwelijke privilege kaart moet ervoor zorgen dat jij nieuwe mensen ontmoet, je bezig gaat houden met activiteiten waaraan je nog nooit gedacht hebt, en waar je qua prijs veel voordeel mee kunt halen. Daarnaast word je geïnspireerd door vrouwelijke aanmoediging en zal je je niet meer zo snel gaan vervelen, er zijn namelijk elke week activiteiten, in het thema Urban & Afrikaans.

De Elegancy101 Membership Card geeft je één jaar lang ‘op maat gemaakte’ aanbiedingen op mode en lifestyle gebied. Zo kun je bijvoorbeeld gratis of tegen een speciale prijs bepaalde evenementen, festivals en clubavonden bijwonen. Daarnaast kun je korting krijgen op haarbehandelingen, nagelverzorging, massages en allerlei andere beauty behandelingen. Daarnaast zijn er speciale arrangementen beschikbaar gesteld, zoals bootcamps, personal trainingen en dansen.

Op vertoon van je Card kun je veel producten met korting kopen, zoals natuurlijke haarproducten, haarextensies, make-up en kleding. Naast alle prijsvoordelen organiseren wij maandelijks evenementen waar de leden vrijblijvend en gratis aan mee mogen doen. Denk hierbij aan wijnproeverijen, diverse workshops, bingo’s, bootcamps, etc. Zo kun je andere leden leren kennen, en misschien ontstaan er wel nieuwe vriendschappen.

De missie van de Elegancy101 Membership Card is voornamelijk jongvolwassen vrouwen tussen de 18 en 34 jaar aanmoedigen om alles uit het ‘echte leven’ te halen, door middel van kunst, muziek, mode en cultuur. Wekelijks ontvang je onze ‘lifestyle guide’ in je mailbox. Door middel van deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van alle speciale aanbiedingen, kortingen, vipbehandelingen en uiteraard word je regelmatig verrast met exclusieve acties en bijeenkomsten, speciaal voor jou als lid! De ‘lifestyle guides’ omvatten ook berichten over jouw rechten, zoals nieuwe kortingscodes, wachtwoorden, speciale acties en bevestigingse-mails.

De pas kost eenmalig €50,00 en is na aankoop één jaar geldig. Na dit jaar krijg je de kans om jouw pas te verlengen. Belangrijk om te weten is dat je hoe dan ook jouw geld ermee uithaalt, indien je maandelijks vrijblijvend aan onze evenementen deelneemt. Daarnaast krijg je na een avond uit geregeld goodiebags t.w.v. van €75,00 mee naar huis. Tenslotte zijn er genoeg clubs en evenementen waar jij als lid gratis naar binnen mag. Jij haalt dus hoe dan ook alles uit je pas, zodat onze missie, mensen vermaken op een goedkope en makkelijke manier, ook weer gelukt is.

Zie voor meer info de website www.elegancy101-pr.com