Decembermaand feestmaand

Hi Family,

In deze nieuwsbrief updaten we jullie graag op gebied van de laatste ontwikkelingen, lees je een recap van onze activiteiten in december én vertellen we jullie meer over de plannen voor 2021.

Decembermaand feestmaand

We blikken met een tevreden gevoel terug op december! Zoals jullie weten was het een drukke maand waarin we bezig zijn geweest met ons project Leef je Legende en schrijf je eigen Mythe. Gezien de tijd waar we in leven moesten ook wij op een creatieve manier een coronaproof workshop ontwikkelen. Hierdoor hebben wij via creative technology de aangepaste workshop kunnen aanbieden..

Een deel van de deelnemers kon als acteur fungeren en verhalen uitbeelden middels een speciaal ‘motion capturing’ pak. We kijken er naar uit dit vaker in te gaan zetten bij onze activiteiten.

New family members.

We hebben sinds kort nieuwe familieleden die de marketing en communicatie van het project gaan verzorgen. Samen met Sef en Grace van DOA Agency gaan we de website en de social kanalen optimaliseren.

Sef heeft eerder gewerkt bij FunX,  eindredacteur bij BNNVARA en Head of content bij SPEC. Bij FN zal hij zich samen met het team buigen over de marketing en communicatiestrategie. Grace is naast haar betrokkenheid bij FN al jaren werkzaam in de culturele sector en werk op dit moment als Brand Manager. Vanuit deze expertise zal zij haar bijdrage leveren. Wij kijken uit naar de samenwerking.

See you in february – stay connected!

In december gingen we ook een tweede lockdown in, dit biedt ons de kans om deze periode te gebruiken onze website & social kanalen anders in te richten. Momenteel zijn wij daar druk mee bezig met ons nieuwe communicatieteam.

Vanaf februari is er weer ruimte voor het verwerken en delen van jullie interviews, video’s en foto’s van de community.

Uiteraard blijven we connected via onze besloten Facebook community ‘FN Family’. Mocht je daar nog niet in zitten, mail dan naar communication@firstnoble.org en we zorgen ervoor dat je wordt toegevoegd.

De komende weken plannen we nog meer activiteiten waaronder het opnemen van een videoclip, een online expositie een Afrofuturistic fotoshoot.  We kijken ernaar uit om meer projecten uit te voeren met jullie om onze, tot nu toe nog onvertelde verhalen uit te gaan brengen. 'Cause our people got stories to tell!

We houden je hiervan op de hoogte.

Voor nu, fijne feestdagen en een gezond 2021 toegewenst.
Stay Noble!

Onze projecten worden mede mogelijk gemaakt door: