Open Collar - guides your career

Op het moment dat je voor jezelf de keuze hebt gemaakt dat je met een loopbaancoach aan de slag gaat, ben je al een stap dichterbij een beter vooruitzicht op jouw carrière.


In alle situaties kan ik je helpen. Door middel van praktische tips en inzichten help ik jou verder. Ik ga heel graag het gesprek met jou en/of jouw werkgever aan. Tijdens dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden voor individuele loopbaangesprekken, training en workshops en/of inspiratielezingen.

Het vinden van een andere baan, ontwikkelen in de huidige functie en/of branche, een carrière switch, persoonlijke ontwikkeling (wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik), solliciteren, zijn vraagstukken waar wij middels eigen expertise en die van specialisten in begeleiden. Tevens bieden quick fixes (CV en motivatiebrieven) onderdeel uit van het aanbod. 

De 3 hoofddiensten zijn een-op-een coaching, workshops & trainingen en online coaching. Ze zijn allemaal onderdeel van de 3 verschillende pijlers/ programma’s die ik heb samengesteld. Deze 3 programma’s zijn geënt op mijn overtuiging dat er 3 verschillende fases (pijlers) zijn, waar een werkzoekende zich kan bevinden.

Mijn programma’s geven houvast, maar ze zijn met hetzelfde gemak op maat te maken en als flexibele, losse onderdelen ook samen te stellen. Ze zijn gericht op proces, doelbepaling en gedragsverandering in de huidige functie of elders.


Maandag t/m donderdag (overdag, avonduren en zaterdag op afspraak)


Gegevens

Adres

Landelijk
nvt Utrecht
Nederland

Ondernemer

Angela Roemer

KvK

67995462

Telefoonnummer

06-42027998
Social