Africa-Beauty

Afbeelding

Ik mix Afrikaanse mode met een frisse Westerse stijl. Hierdoor ontstaat een nieuwe Afrikaanse fusion couture. In mijn laatste kledinglijn combineer ik dashiki met Afrikaanse print.

Je vindt onze winkel in de shopperhal van de Amsterdamse poort, Bijlmerplein 692 D. In mijn atelier maak ik de mooiste en meest fantastische Afrikaanse kleren.

Al onze designs zijn 100% handgemaakt en ook op maat te bestellen. Je kan gewoon langskomen om je maat te nemen en binnen 1 week, heb je je eigen op maat gemaakte Afrikaanse kleding.
 

Wij zijn een sociale onderneming en kopen direct bij onze leveranciers. Daardoor kunnen we een deel van de inkomsten (minimaal 10%) weer investeren in onze stichting, die kinderen in Ouagadougou helpt.

Wij ondersteunen Petit Larousse, een kinderopvang voor minder bedeelde ouders, die hun kinderen daar kunnen brengen, zodat zij 's ochtends kunnen werken. Dankzij Africa-beauty hebben de kinderen nu speelgoed, tafels, stoelen en zijn er al een heleboel knuffels en puzzels, waardoor de kinderen met plezier naar de opvang gaan.

Categorie

Gegevens

Adres

Bijmerplein 692D
1102 DZ Amsterdam
Nederland

Ondernemer

Eve Sawadogo
Social