Saida - De Liefde Overleeft & Womentalk

Saida (theatervoorstelling) – de liefde overleeft & aansluitend WomenTalk by March the small edition.

8 maart internationale vrouwendag aanvang 20.00 uur
Bijlmer Parktheater

Schrijnende maar hoopvolle en universele verhaal van de alleenstaande moeder en de relatie met mannen die zij heeft - of juist ontbeert. Actrice Paulette Smit komt zelf van Curaçao en kent als geen ander het leven van vrouwen op de overzeese eilanden. “De tragiek van alleenstaande vrouwen is enorm groot.
Saida is een gepassioneerde doorzetter, een vindingrijke, sterke, humorvolle en ontroerende Curaçaose moeder. Rudy is haar grote liefde, maar Saida had hem nooit alleen voor zichzelf. Dat lot deelt ze met vele andere vrouwen

Aansluitend de Talkshow Women Talk By March Small editie; Topic “Sterke” vrouwen een mythe of waarheid
Talkshow Host Marjorie (March) De Cunha staat in diverse theaters met haar boezem vriendin Esselien van Doornegat. Ter gelegenheid van internationale vrouwendag doet zij dit keer zonder haar BFF een Small editie met als topic “Sterke” vrouwen een mythe of waarheid.

Samen met diverse gasten neemt March het publiek mee de diepte in. Zijn wij wel sterke vrouwen, wat is onze verantwoordelijkheid als vrouw bij het in stand houden van het eenoudergezin. Dragen wij onze pijnen over aan de volgende generatie. Moeten we anders naar liefde en seksualiteit kijken? Special guest: therapeut Waldy Neijhorst.

Herken, erken en doorbreek! 

Locatie: Bijlmer Parktheater
Anton de Komplein 240, 1102 DR

Saida staat op 8 maart in het Meer dan Muze-programma van Mama Cash

http://www.womentalkbymarch.nl/

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

8 mrt 2016 - 20:00
Voeg toe aan jouw agenda