Dag van de Dialoog 2015

 

Van 6 tot 14 november staan er op tientallen locaties in Rotterdam ruim 120 tafels klaar voor al diegenen die discussies zat zijn, maar elkaar willen leren kennen in De Dialoog.

Vrijdagochtend 6 november opent wethouder Schneider in De Delftse Poort de 14e Dag van de Dialoog. Dan zal hij ook bekend maken aan wie de Dialoog Award 2015 zal worden uitgereikt.
Vanaf dat moment is iedereen welkom aan één van de vel dialoog tafels. Samen met vijf, zes of zeven andere, vaak onbekende Rotterdammers en een getrainde gespreksleider.

Mij een Zorg, luidt het thema voor 2015.Zorg; dat hebben we allen op zijn tijd nodig. Nadenken over hoe, wanneer, van wie je in dat geval iets verwacht, is inzet voor het thema Mij een Zorg. Zorg voor jouzelf, voor je ouders, voor je kinderen, voor je buurman of vrouw, of nog verder weg voor mensen die hier naartoe vluchten. Dromen we over wat we als ideaal voor onze toekomst zien. In een dialooggesprek komen we erachter hoe wij daar zelf in staan en wat anderen van ons kunnen verwachten. Tenslotte delen we met elkaar wat we ons voornemen om te gaan doen!

Meedoen aan een Dialoog tafel is makkelijk. Ga naar www.dagvandedialoog.nl en meld je aan. Op die site vind je ook alle informatie over De Dag van de Dialoog. En kijk ook naar het prikkelende filmpje: 

Plaats: 

Rotterdam

Datum: 

6 nov 2015 - 09:00 tot 14 nov 2015 - 23:30
Voeg toe aan jouw agenda