Hoe dingen soms zo mooi kunnen zijn...

Door Ralitsa Vliese

Ongeveer een maand geleden raakten we “aan de praat” in de Black Ladies Talk-Facebookgroep. Dit leidde ertoe dat een aantal vrouwen –waaronder ik- erachter kwamen dat we wel veel gemeen hebben. Ik besloot toen om een WhatsApp-groep te starten. Zo gezegd, zo gedaan.

The Power Goddesses bestaat nu iets langer dan een maand en het is lachen, gieren, brullen en ook huilen. Een groep waarin wildvreemden elkaar empoweren, door moeilijke tijden heen helpen en waarmee je the most ratchet stuff kan bespreken en kan lachen.

Het leek wel meant to be.

De groep bestaat ondertussen uit 14 prachtige dames, allemaal met hun eigen bagage hebben, maar niemand veroordeelt je. Sterker nog: er komt hulp en advies vanuit alle hoeken! Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat er na een overstroming van tranen, ook tifi kunnen worden gepierd en iedereen weer leuk verder kan. 

Urenlang hebben wij gegeten, gesproken en gekke tori gedeeld. Het was een avond om nooit te vergeten.

Op zaterdag 26 maart hadden wij onze eerste officiële ontmoeting, face-to-face met een groot deel van de groep. Er was nasi, er was bolo di cashewpete, er was roti en er was Hugo! Het was zo gezellig. We leek wel alsof we elkaar al jaren kenden, terwijl het totaal niet zo is.

Urenlang hebben wij gegeten, gesproken en gekke tori gedeeld. Het was een avond om nooit te vergeten.

En zo moet het zijn: Unity en Empowerment. Ik zou deze Goddesses voor geen goud willen ruilen.

Het zijn stuk voor stuk prachtige, slimme en geweldige zwarte vrouwen met allemaal een eigen karakter en een mind waar je u tegen zegt. Iedereen heeft het t beste met je voor. We zijn er voor elkaar, we lachen met elkaar en we adviseren elkaar.

It's one big happy family!