Een Koningsdag verhaal

Zonnestralen gluren door mijn gordijn en strelen mijn oogleden open. Ik dank mijn voorouders voor de boodschappen die zij mij hebben gegeven in mijn droom en dat ik gezond en wel met hun begeleiding mijn dag mag doorkomen.

Ik denk daarin nog even terug aan de familieopstelling sessie van waar ik dit onder andere geleerd heb te doen. Mijn ogen dwalen af naar de muur waar mijn prins, mijn trots, mijn zoon, ingelijst en gepolijst schittert, op een foto gemaakt door wijlen prof fotograaf Jurgen Wijnruit.

Ik swing mijn dekens opzij en pak het boek ''op weg naar jouw droom'' van auteur  erbij die vol met helende, bloeiende en spirituele affirmaties zit en lees er een paar hard op lopende naar de badkamer.

Glimlachend kijk ik in de spiegel en bewonder die mooie koning die naar mij teruglacht. Ik geef hem een compliment dat hij er goed uitziet en dat ik van hem hou, pak mijn  tandenborstel erbij en poets die tanden die tussen die glimlach heen pieren. Na het poetsen geef ik die koning een knipoog en slide ik in een vloeiende beweging mijn douche gordijn opzij en spring de douche in.

Ik pak mijn shampoo van  erbij en was die kroon. Terwijl ik dat doe bewonder ik die King en Queen op mijn douchegordijn gekocht in een etsy webshop. Ik spring de douche weer uit droog mijn haren en zet er leave-in conditioner van  in. Soms, wanneer ik mijn kroon niet heb gewassen doe ik er tonka haarvet gemixed met cocus olie van  in.

De body vraagt om crème en deo voor de onkels van . Swingend naar mijn inloopkast , bekijk ik welke outje het wordt vandaag. Gaan we voor  of toch  . Swingend ga ik door naar de woonkamer en ik neem een shake gemix met  seamoss want we moeten glimmen.

Tijdens het mixen doe ik paar oefeningen afgekeken bij personal trainers  en . Terwijl ik dit doe word ik aangemoedigd door poppen en knuffels van  en luister ik op mijn favoriete radio station  naar mijn favoriete radio host .

Mijn favo artiest  zingt net haar nieuwe prachtige single ''Als het regent''. De shake gaat erin en ik lees tussendoor wat nieuws items op  .

Ik swing naar de gang, doe mijn jas en tas van  aan, sokken van  schuif om mijn koninklijke voeten in mijn  schoenen.

Nog even snel oorbellen van  in en ik spring daarna op mijn fiets van  op weg naar Queen mom. Daar aangekomen netjes handjes wassen en handgel van  op. Wij proosten met  eten een lekker stuk taart van  en lekkere ijsjes van  .

WIj kijken samen naar wat beelden van  op tv, waar stadsdichter van Amsterdam  een prachtig gedicht voordraagt. Tussendoor een lekkere 24k goud lollypop van  gesnoept.

De tijd vliegt voorbij en even denk ik om een taxi te bestellen bij , maar ik ga daarna vliegensvlug naar huis. Het is bijna 23.00uur dus tijd voor de talkshow op  van  en .

Daarna effe lachen om de funny videos en jokes van comedians  &  en kijk ik daarna of  binnenkort weer een webinar heeft. Voor het slapen gaan even nog radioshow en binnenkort podcast van  terug kijken en zie ik hoe twee van mijn co-hosts  en  aan het shinen zijn en mijn andere co-hosten  en  aandachtig mee luisteren, terwijl fotograaf flo_sno foto's aan het maken is.

Zo! Dat is genoeg voor vandaag. Na mijn badkamerritueel dank ik mijn voorouders voor deze dag en kijk ik naar mijn bed en hoop ik dat ik binnenkort lakens van  kan aanschaffen die ik had gezien bij  en dat ik mijn hoofd lekker kan rusten op satijnen kussens van .

Fijne dag naar de real Kings & Queens ❤️