REGALNESS; het huis gebouwd op Hip Hop

Muzieklabel Regalness, Amsterdams nieuwste aanwinst in de HipHop scene, lanceerde recentelijk haar nieuwe website, www.regalness.nl

Regalness is het geesteskind van Wenner Regales, rapper en cultureel entrepeneur. Hij verzorgt al jaren rapworkshops in Amsterdam, waarin jonge musici leren tekstschrijven, beats maken, conceptueel schrijven, mixen en masteren. “ Met ons allround muzieklabel en onze eigen opnamestudio willen wij rauw talent een podium geven om te shinen,” vertelt hij.

Het label is onderverdeeld in drie verschillende afdelingen: Red Label staat voor Hip Hop, Gold label voor overige muziekgenres en Green label bevat alle sociale en maatschappelijke projecten van Regalness. “De Red label is de leidraad van ons label,” vertelt Regales.

die momenteel zijn getekend bij het label ontdekte hij zelf tijdens muziekworkshops die hij verzorgde; onder hen rapgroep TTB (Titanium Brothers), bestaande uit Julius Rhymz en Tony T en inhouse producers/dj’s Franco III en Mxller.

Regales zegt dat Regalness de komende 12 weken elke week een freestyle en een beat zal lanceren, aangevuld met een visual of audio opname van de rappers. Donderdags zijn de producers aan de beurt om hun beats te laten horen.

Rapformatie TTB zal voor het einde van het tweede kwartaal hun debuut maken met de officiële single ‘We Don’t Play Wit Dem’, geproduceerd door Franco III. Producer/dj duo Franco & Mxller, bekend van onder andere AfroLosjes, zullen vanaf  de negende week van de freestyle serie debuteren onder het Golden Label. Hierbij zullen onder andere Afro -House beats worden uitgebracht.