Party Over Hair: hét hair & beauty event voor vrouwen

Op 7 november organiseert MyBlackhair.nl ‘Party Over Hair’. Dit event staat volledig in het teken van haar & beauty, speciaal voor vrouwen die gek zijn op hun krullen, kroeshaar, weave of relaxer. Eventlocatie ‘Het Sieraad’ in de Amsterdamse Baarsjes wordt die dag omgetoverd tot een plek waar bezoekers kennis maken met nieuwe merken, producten en haar- en huidverzorgingsmethoden. Daarnaast vinden er verschillende workshops plaats, van onder meer “Kluermoi”, de Amerikaans-Surinaamse beauty goeroe die haar 114.000 Instagram volgers dagelijks inspireert met nieuwe make-up looks en beautytips. Party Over Hair wordt georganiseerd in samenwerking met de bekende merken Motions, Kera Care, Just for me en Cantu.

Don’t tell me. Let me experience!

Bij Party Over Hair staat de ervaring van de bezoeker centraal. Onze missie is om iedere bezoeker naar huis te sturen met nieuwe kennis en inspiratie. Kennis op het gebied van nieuwe haartrends of het shapen van wenkbrauwen bijvoorbeeld - of inspiratie om thuis nieuwe kapsels uit te proberen. Bij Party Over Hair staat niet het ‘kijken-kijken’ en kopen centraal. Nee. Het draait er vooral om dat bezoekers lekker veel kunnen doen.

Stands & Workshops

Tijdens het event kunnen bezoekers zich laten verwennen en informeren in de pop up salons van Cantu, Motions en Kera Care. Ook de professionele medewerkers van het haarproducten merk Just For Me zijn aanwezig. Dit merk richt zich specifiek op het haar van kleine kinderen. Naast de haarmerken, zijn er ook voldoende beauty- en lifestyle merken aanwezig die het ontdekken waard zijn.

In de twee workshop ruimten worden verschillende workshops gegeven op het gebied van hair, beauty & lifestyle. Speciaal voor dit event komt de populaire Instagram en Youtube vlogger Kluermoi (Santucha Liesdek) overgevlogen vanuit Amerika. Met haar make-up talent en kennis weet ze honderdduizenden vrouwen te inspireren. De Nederlandse Fashion blogger Ashlee Janelle (met meer dan 26.000 Instagram volgers) geeft tijdens haar workshop tips & tricks over hoe je er op een simpele manier leuk uit kunt zien.

Via www.myblackhair.nl/partyoverhair worden bezoekers op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes over het event. Tevens wordt daarop binnenkort het volledige programma gepubliceerd.

Over MyBlackhair.nl

Myblackhair.nl werd in 2009 gelanceerd door Aisha en Megisa Esseboom. De website richt zich op vrouwen met kroes en krullend haar en heeft sinds haar lancering voor veel vrouwen een belangrijke rol gespeeld in de acceptatie en het leren kennen van hun natuurlijke krullen. De dagelijkse updates met tips, tricks en trends in de blackhair en beauty wereld zorgen maandelijks voor 90.000 bezoekers. Het Party Over Hair event draagt bij aan de doelstelling van MyBlackHair.nl om vrouwen te inspireren van hun haar te houden en ze te motiveren om creatief te zijn en nieuwe methoden en producten uit te proberen.