Omri Tindal lanceert 'Ooit zien we elkaar weer'

De Rotterdamse zanger Omri Tindal heeft een nieuw nummer uitgebracht. Samen met schrijvers Kevin en Noerio en danseres Anna-Alicia Sklias maakte hij er een prachtige clip bij. Het nummer heet 'Ooit zien we elkaar weer' en gaat over ouders die hun kind verliezen. 

Download het nummer via  of 

Omri is singer/song writer, danser en componist. Al op jonge leeftijd werd hij verliefd op muziek en begon zo zijn dromen na te jagen om een creatief en gewaardeerde artiest te zijn. “Delighted” (Close Harmony groep) was zijn eerste stap waar hij onder andere gewerkt heeft met de internationale singer/song writer en producer “Bilal” en de internationale producer “Giorgio Tuinfort. “

Eenmaal 20 jaar jong was het raak met Omri Tindal: hij belandde in de succesvolle theatertour “Soul Brothers” en “Soul and Disco Brothers” en heeft tot 2 keer toe 6 maanden getourd door de grote theaters (waaronder het prestigieuze Carré). Met gastoptredens bij “De Wereld Draait Door”, “Koffie Max” en op internationale podia.

Omri heeft zich als artiest dusdanig ontwikkeld dat hij shows heeft gedaan in Spanje, Turkije, Amerika (Atlanta), Zuid Amerika, België, Duitsland en Frankrijk. Hij belandde in het wereldwijd bekende programma “The Voice of Holland” seizoen 2012.

Hier is hij met vlag en wimpel door de “Blind Auditions” gekomen met de song “Dedication to my ex – Lloyd” en wist zich vervolgens door “The Battles “ heen te slaan. Tijdens de Live Shows wist deze artiest in hart en nieren een geweldige show neer te zetten.

Omri speelde daarna in de succesvolle musical producties “Jersey Boys”, “Dreamgirls” (Stage-Entertainment) en tourt momenteel met de nieuwe theater tour “Soulbrothers” 2015/2016. In 2015 werd Omri gevraagd voor de nieuwe commercial van Renault.

In maart 2016 nam hij deel aan The Passion live in Amersfoort en in het najaar van 2016 speelt de zanger een rol in de nieuwe film: De zevende Hemel van Job Gosschalk.