Miss Kroeshaar kiest Suriname's Next Natural Model op 25 november

De allereerste Suriname's Next Natural Model zal gekozen worden op de Sabi Wiri Dei  van 25 november in de Feng Sui Garden aan de Commissaris Weytingweg 154 van 4 tot 7 uur. 

Miss Kroeshaar wordt georganiseerd door Drs. Mireille Liong, bekend van kroeshaar.com, maar ook als sponsor en oprichter van de Amerikaanse variant, America's Next Natural Model. Het prijzenpakket voor de winnares zal bestaan uit een geldbedrag van 500 SRD, een professionele fotoshoot in de Feng Shui Garden en gratis haar en beauty producten.

Miss Kroeshaar l Foto Mireille Liong

Dames met alle haartypen kunnen meedoen zolang het haar maar in natuurlijke staat is. Dat houdt in dat het haar niet glad getangd, gerelaxed, gepermanent, geweaved of ingevlochten mag zijn met vals haar. Kandidaten kunnen zich tot en met 20 november inschrijven bij Stichting Cocon aan de Verlengde Keizerstraat 92. Geïnteresseerden kunnen ook bellen naar telefoonnummer 873 48 71. 

De eerste vijf kandidaten die zich inschrijven zullen te zien zijn in de allereerste uitzending van Top 40 TV. Bezoek de website kroeshaar.com bezoeken voor de laatste updates en meer info.