Hoe overleef jij als ondernemer de Corona-crisis? ActionCOACH biedt gratis training aan

Hoe overleef jij als ondernemer de Corona-crisis én floreer je erin? ActionCOACH, het business coaching bedrijf biedt een gratis Business Survival Programma, waarin ondernemers leren hoe je de economische Corona-crisis zo goed mogelijk kunt doorstaan én er sterker uit kunt komen, kondigt Janine Lie-A-Kwie, Master Licensee ActionCOACH voor Nederland, Vlaanderen & Caribbean aan. Ze vertelt dat dit onderdeel is van de strategie om in het licht van de crisis veel gratis support te verlenen.


De gratis Business Survival Training is door Brad Sugars, de oprichter & CEO van ActionCOACH persoonlijk gemaakt, vertelt ze. “De afgelopen maand hebben ActionCOACH en honderden ActionCOACH business coaches wereldwijd ‘Business Survive & Thrive’ webinars georganiseerd. In deze webinars kregen MKB-ondernemers strategieën en tools aangereikt ze nodig hebben om eerst deze economische crisis te overleven, en vervolgens bij te sturen en te plannen om in de toekomst te kunnen gedijen. Het doorlopen van deze webinars van een uur was een goed begin om de boodschap naar buiten te brengen. Er bleek ook behoefte te zijn aan een stapsgewijze, meer gedetailleerde uitleg van de verschillende strategieën.”

Brad Sugars heeft de afgelopen week vanuit zijn thuisstudio elke afzonderlijke stap van zijn webinars gefilmd als een serie van 10 losse video’s.

“Deze online Business Survival Training ‘Overleven en floreren – 10 stappen om jou en jouw bedrijf door de economische Corona-crisis heen te loodsen’ is nu ’live’. In plaats van één uur om alle tien stappen te doorlopen, besteedt deze videoserie 30 minuten aan elke stap.”

De training is GRATIS beschikbaar en toegankelijk zolang ondernemers het nodig hebben.

“We proberen miljoenen bedrijven over de hele wereld te helpen. Om dit te kunnen doen, moeten we als ondernemers samenwerken. We zijn hier om jou te helpen en we vragen aan jou om anderen te helpen door deze link te delen met jouw klanten, leden van jouw (ondernemers)vereniging, Kamers van Koophandel… met elke ondernemer en bedrijfseigenaar voor wie deze informatie van waarde kan zijn.”


Klik op deze link om toegang te krijgen tot het 10-daagse 5-uur durende videotrainingsprogramma.