Afbeelding

simmerdown

Axel Dorothea lanceert nieuwe single "Simmerdown"

Artiest en producer Axel Dorothea vertelt een bijzonder relatie verhaal met zijn nieuwste single: ‘Simmerdown’.  "Waardering tonen aan je partner is een van de belangrijkste dingen in een relatie, en meestal vergeten we dat," meldt een persbericht over de single. 

Het bericht zegt dat Simmerdown, geproduceerd door de artiest zelf, laat zien dat je tijd en moeite in de relatie moet steken in een nieuwe, verfrissende en unieke manier. 'Simmerdown' is nu te beluisteren op alle streamingdiensten.

"Het idee van het woord ‘Simmerdown’ is om af te koelen en het leek me toepasselijk om te gebruiken in deze contest, omdat je een druk schema hebt, gestrest bent door werk kan er veel liefdevolle gebaren langs je heen gaan," citeert het persbericht. Het zegt dat met “Simmerdown” Axel Dorothea laat zien dat het een gevaar kan zijn voor je relatie. "Iemand die zich niet gewaardeerd voelt, kan namelijk daardoor allerlei pijnlijke emoties ervaren.Dit is iets wat er in elke relatie kan voorkomen. ‘Simmerdown’ is een voorbeeld van de realisatie en de oplossing ervan."

"Maak het je gemakkelijk om mee te volgen terwijl je de geruststellende woorden in en over je heen laat komen. Het muzikale arrangement neem je mee om een extra laag betrokkenheid te bieden en is mooi afgestemd op de emotie en boodschap van het nummer."

Afbeelding

Axel Dorothea

Axel Dorothea is een artiest en producer uit Groningen. Hij is geïnspireerd door de culturen waarin hij wereldwijd opgroeide en zijn multiculturele roots (Nederlands en Curacao), evenals artiesten als Tems, Wizkid en Oxlade en genres als Afropop muziek en Dancehall. Zijn muziek combineert zijn warme, diepe en unieke zang tot een smeltkroes van interessante verhalen, Dit kan men horen in zijn producties.

‘Simmer Down’ is te beluisteren via alle bekende streamingsdiensten, waaronder Spotify, Youtube en iTunes via https://songs.qpview.nl/simmerdown