Afrovibes zoekt vrijwilligers

Het internationale Afrovibes festival, dat van 7 tot 17 oktober plaatsvindt in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam, zoekt vrijwilligers.

Festival organisatoren zeggen dat ze zoeken naar mensen die “willen helpen om het festival tot een succes te maken, aanpakken weten en die het leuk lijkt om actief betrokken te zijn.”

Ze zijn op zoek naar productieassistenten, hosts, chauffeurs en zaalwachten. “Afrovibes festival biedt een unieke ervaring en daarbij ontvang je een festival passe-partout waarmee je gratis naar voorstellingen kunt gaan!” Van vrijwilligers wordt verder alleen enthousiasme verwacht en dat ze minimaal twee dagen beschikbaar zijn in de periode van 5 t/m 18 oktober?

Geїnteresseerd? Stuur een email naar volunteers@afrovibes.nlen vermeld als onderwerp “Vrijwilliger Afrovibes 2015.”

Afrovibes vindt dit jaar voor de de twaalfde keer plaats.

Het festival werd voor het eerst gehouden in 1999 in Amsterdam in theater De Rode Hoed met 250 bezoekers. Sindsdien is het festival uitgegroeid tot een jaarlijks internationaal kunstfestival met actuele dans en theatervoorstellingen, design en mode uit Zuidelijk Afrika.

Afrovibes laat actueel hedendaags Afrika zien in kunst en cultuur. Het festival werkt samen met jonge Nederlandse theatermakers, kunstenaars en gezelschappen, organiseert internationale coproducties voor dans en theater met Nederlandse en Afrikaanse theatermakers en heeft een talentontwikkelingsprogramma.

Het festival vindt sinds een aantal jaren plaats vindt in meerdere steden in Nederland: Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Hoofdlocatie van het festival is Amsterdam. Sinds 2010 is het festival ook in Engeland in meerdere steden, waaronder Londen, Manchester, Birmingham, Liverpool, Newcastle. In 2014 trok het festival in Nederland 5000 bezoekers, in Engeland waren er 15.000 bezoekers.

 Bekijk het hele programma: www.afrovibes.nl