Studio JNNFR

Afbeelding

Studio JNNFR is een creatief ontwerpbureau, gespecialiseerd custom art op het gebied van identiteit en communicatie.


Klein of groot, starter of professional entrepreneur, van zzp-er in de zorg tot internationale eventplanners – ieder project benader ik met een frisse creatieve blik. 
Ik houd van korte lijntjes, open communicatie en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. 
Goede vormgeving en visuele communicatie is essentieel voor elk bedrijf, merk of organisatie. Dit om de juiste doelgroep te bereiken, aan te spreken en te verleiden. 
In de tijd waar we nu in leven is branding middels custom design een krachtig instrument dat waarde kan creëren voor elk merk.
Studio JNNFR is opgericht door creatieveling Jennefer Kempenaar; Ik ben heel mijn leven een creatieveling geweest, ik voel mij helemaal in mijn element en ben dankbaar dat ik mag doen waar ik blij van word en waar ik goed in ben.

Voor mij voelt het als een blessing dat ik een creatieve bijdrage mag leveren aan mensen die hun dromen waar willen maken. Mijn opdrachten zijn zeer uiteenlopend. Van logo's maken tot modeontwerpen, van illustraties/schilderijen tot prints voor t-shirt lijnen. 


Kortom Custom artwork is helemaal mijn ding.Ben je opzoek naar een grafisch ontwerper, die jouw informatie verwerkt tot een visueel vorm/artwork. 
Kijk dan eerst of die stijl van de desbetreffende designer je aanspreekt en of het ook aansluit bij je bedrijfsconcept. 

Geen idee over hoe jouw ontwerp eruit zal moeten zien? Geen probleem, ik kan ook zonder input jouw huisstijl ontwerpen. Dont worry! It will be FIERCE! 

"I Create fierce things for fabulous people!" Jennefer Kempenaar

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 12.00 uur - 23.30 uur
 

Gegevens

Adres

nvt
nvt Amsterdam
Nederland

Ondernemer

Jennefer Kempenaar

KvK

12067103

Telefoonnummer

0644385785
Social