Africa Legal Assistance Rotterdam

Afbeelding

Africa Legal Assistance is een intercultureel letselschadebureau, onderdeel van Randstad Letselschade & Advies en speciaal opgericht om de belangen te behartigen van letselschadeslachtoffers van Afrikaanse afkomst.

Misschien heeft u al gehoord en/of hoort u van mensen die slachtoffer zijn geworden van een ongeluk (o.a. verkeer- en bedrijfsongeval en schade door de derden) dat zij hierdoor letselschade hebben opgelopen. We helpen deze mensen met hun letselschadebehandeling.

Wij helpen slachtoffers met letselschade vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Roosendaal en Utrecht. Landelijk werken wij samen met verschillende assureerders en administratie kantoren. Wij hebben ook samenwerkingsverbanden met organisaties uit verschillende branches.

aflWij stellen de verzekeringsmaatschappij van degene(n) die het ongeluk veroorzaakte aansprakelijk voor de gevolgen van het ongeluk. Wij nemen de zaak in behandeling, verzoeken om schadevergoeding en volgen de nodige juridische wegen.

Over het proces wordt de cliënt regelmatig op de hoogte gehouden en wordt begeleid omtrent het proces. De schadevergoeding die we van de verzekering van de tegenpartij vragen, wordt rechtstreeks betaald aan de cliënt die slachtoffer is.

De kosten van verleende diensten van onze instelling worden niet door cliënt betaald, maar worden op de verzekering van de tegenpartij verhaald. Dit is wettelijk geregeld. Kortom; de cliënt betaalt niets en onze diensten zijn geheel kosteloos.

Onze organisatie stelt veel belang aan tevredenheid bij het behartigen van de belangen van cliënten.

U kunt voor meer informatie onze websites bezoeken en u mag natuurlijk altijd bellen.

Gegevens

Adres

Dordtselaan 32A
3073 GC Rotterdam
Nederland

Telefoonnummer

088-808 78 71
Social