Go Latin - Melkweg

Zaterdag 9 Januari is er weer een nieuwe editie van Go Latin! 

Inmiddels staat Go Latin helemaal op de kaart dankzij al onze enthousiaste bezoekers in 2015. Met twee uitverkochte edities en een goed bezochte 3de editie ondanks het slechte weer, gaan wij dit jaar weer heel erg ons best doen om alle Latin Lovers te verrassen met deze unieke Latin clubnacht in de Melkweg.

Area 1: Go Latin - Dance area
Om 23:00 uur is het zover en barst Go Latin los. Dan nemen niemand minder dan DJ Ryad en DJ El Che achter de draaitafels plaats om je de rest van deze avond onder te dompelen in de beste Salsa, Bachata en Kizomba. Tijd voor de voetjes van de vloer en de sterren van de hemel te dansen op deze eerste GO LATIN! zaterdag in 2016

Tussen het dansen door kan je heerlijk genieten van een cocktail van de cocktailbar die speciaal voor jou je favoriete drankje zal shaken. 

Maar voordat het feest losbarst is er om 22:15 speciaal voor degenen die Bachate en Kizomba danspasjes onder de knie willen krijgen eerst nog een workhop. Jorge en Marit van dansschool Swing Latino staan dan helemaal klaar om jou klaar te stomen voor de dansvloer.

Area 2: Go Latin - Lounge Cinema!
In deze extra Chill Out ruimte kan je lekker even uitrusten met je danspartner en een korte film bekijken. Voor deze keer heeft Go Latin een fantastisch leuke korte Bachata Special samengesteld zodat jij heerlijk kan genieten van swingende zwoele beelden uit verschillende Latijns Amerikaanse landen. Iedere 40 minuten wordt deze film herhaald zodat je niets hoeft te missen!

Kortom het jaar 2016 gaat weer helemaal goed beginnen! 
Wij van Go Latin garanderen dat wij er samen met alle Latin Lovers weer een fantastisch mooi jaar van gaan maken!!!

Go Latin!
Saturday 9 jan 2016
Melkweg Amsterdam (Theaterzaal)
Time: 22:00 - 04:00 (22:15 – 23:00 Bachata & Kizomba workshop by Swing Latino)
Tickets: Pre-sale 10, door 13 euro
Ticketlink: www.melkweg.nl // www.thedanceoffice.com

Let op!
Koop je kaarten op tijd in de voorverkoop om teleurstellingen te voorkomen.

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

9 jan 2016 - 22:00 tot 10 jan 2016 - 04:00
Voeg toe aan jouw agenda