Edsilia Rombley | Mama Sings

Vanaf maart 2016 gaat Edsilia Rombley opnieuw het theater in! Met haar warme, indrukwekkende stem brengt zij in haar nieuwe show ‘Mama Sings’ mooie pop- en soulsongs ten gehore. In de intimiteit van het theater geeft zij het publiek bovendien, op eigen humoristische wijze, een kijkje in haar persoonlijke leven als werkende moeder.

Edsilia Rombley: “Voor deze theatertour ben ik op zoek gegaan naar mooie bekende en minder bekende pop- en soulnummers die mij, en hopelijk ook andere mensen, raken. Ik wil deze nummers heel graag op eigen wijze brengen en mensen blijven verrassen.”Edsilia bezoekt maar liefst dertig theaters door heel Nederland. In de veelzijdige show wisselt Edsilia gevoelige ballads af met swingende uptempo nummers en combineert ze muzikaliteit met haar ervaringen als werkende moeder.

Edsilia: “Zingen is wie ik ben en wat ik het allerliefste doe. Maar mijn kinderen zijn mijn alles. Die combinatie is soms nog best een uitdaging! Want, net als veel andere werkende moeders (én vaders), ren ik dagelijks de benen uit mijn lijf om alle bordjes in de lucht te houden. Dat levert nogal eens grappige situaties op.” Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens en shows in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul. Tickets voor de theatertour ‘Mama Sings’ zijn vanaf nu verkrijgbaar via  of .

 

 

Plaats: 

Nederland

Datum: 

2 mrt 2016 - 20:00 tot 23 mrt 2016 - 22:00
Voeg toe aan jouw agenda