Mielle Avocado Moisturizing Hair Milk

Mielle Avocado Moisturizing Hair Milk

Dag schoonheid!

Ik weet niet of je er ooit van gehoord hebt,… maar ik heb nu iets gevonden dat écht werkt op mijn haar. De , is het werkelijk hélemaal.

Weet je,... ik heb zelf fijn haar. Véél,… maar echt fijn haar. En op één of andere manier lijkt het alsof mijn haartextuur,… schijnbaar als enige haardos ter wereld, onvoldoende gehydrateerd wordt door de populaire haarverzorgingsproducten die ik aanschaf. En geloof me, door de jaren heen zijn dat er veel, héél veel geweest. 

Mijn haar is van nature erg droog, waardoor het makkelijk breekt. Ik heb legio cremes, lotions, hair milk leave- ins, leave-in conditioners én puddings in mijn haar gebruikt. Maar van weinig van die producten was ik zó onder de indruk als van deze .  Het geeft mijn haar echt de hydratatie die het nodig heeft, zonder dat mijn haar zwaar of zelfs vettig aanvoelt.

De heeft een ietwat dikke, creme- achtige consistentie en dringt diep door in mijn haarschacht. Bovendien heeft het een lichte geur, een beetje tropisch. Fijn voor diegenen die weinig tot geen geur prefereren in hun haarproducten. En het dient ook nog als een bijzonder goed styling product. Een echte Win-Win situatie dus! Ik wil niet overdrijven, maar ik vind het heerlijk nu eens eindelijk iets gevonden te hebben dat mijn haar laat glanzen van gezondheid, in plaats van door de siliconen. ;-)

Wees er in elk geval snel bij, gudu. Want de laatste keer dat ik online naar de voorraad keek, was er nog maar een beperkt aantal van aanwezig. Bekijk meer over .

Tot de volgende keer weer!Marilyn