Mensen aan wie Corona mij een spuughekel doet krijgen

Niet iedereen schijnt ervan doordrongen dat we in een heel andere tijd beland zijn en dat nu het moment aangebroken is waarin we ons gedrag kunnen aanpassen en deze wereld een betere plek kunnen maken. Die gaan door met hun idioterie alsof we niet allemaal gezamenlijk op onze kont terecht zijn gekomen. Ik zie ze op die sporadische momenten dat ik even het huis verlaat. Of tijdens de marathon tv-binge wedstrijden die ik nu loop. Ik heb een spuughekel aan ze!

DIE VENT DIE NET VOOR ME REED en zijn sigarette peukje eruit flikte. Ik hoopte zo dat een balorige wind die peuk terug je auto in blies, recht je fokking linkeroog in. Het weer is prachtig en de aarde kan voor de eerste keer in een lange tijd op adem komen en jij besluit haar een stap achteruit te trappen. Geldt ook voor mensen die nu nog vuil dumpen, propjes of die rubberen handschoenen en face masks op de grond gooien. Yo! I hate your guts!

MENSEN DIE CONSPIRACY THEORIES de wereld in gooien en ondertussen weigeren de voorzorgsmaatregelen te nemen die nodig zijn. Anderhalve meter afstand, you dumb fuck! Ik heb geen tijd voor conspiracy theories. Jij bent dat type dat door de beer opgevreten werd toen je zijn huid wilde verkopen voordat je hem geschoten en gevild had. Ja je bent net zo fucking dom als mensen die jagen voor een dierenpels. Dit is geen tijd voor conspiracy theories want we tasten allemaal in het duister en jij bent de laatste persoon aan wie ik dan wil vragen hoe laat het is. Je hebt niet eens een horloge dombo! 

MENSEN DIE NOG STEEDS ZEGGEN DAT ZWARTE MENSEN Corona-immuun zijn en dat bita hen gaat helpen. Ga balustrades likken dan. En dan een paar WC brillen ... onder de rand, net nadat een explosieve diarree-patient er zijn darmen heeft geledigd!; ik hoop niet dat je er wat door krijgt, maar toch, stiekem ...

TRUMP, gewoon omdat hij Trump is. En Boris Johnson. En Geert Wilders. En Thierry Baudet. En mensen die verkondigen dat sommigen van ons het maar niet moeten overleven zodat de economie gewaarborgd blijft voor de rest. En mensen die hen verdedigen. En mensen die me zeggen dat ik ook voor hen niet mag wensen dat zij de ergste vorm krijgen. Ok yere.

MENSEN DIE ME DIE MEME STUREN waarin white Jesus de landkaart van Suriname veilig in zijn armen houdt. Want white jesus gaat Suriname beschermen en Surinamers zelf hoeven maar af te wachten en kunnen ondertussen gewoon de avondklok aan hun laars lappen. Kijk, ik diss je religieuze overblijfsel van het koloniale juk niet, maar ik durf bijna te wedden dat je overoverovergrootopa de basja was van de plantage-eigenaar die ervan uitging dat mijn overoverovergrootopa zijn eigendom was. Jouw overoverovergrootopa was gewoon een dalla skowtu, een redi musu die mijn overoverovergrootopa afraadde om te vluchten omdat 'masra na wan bun masra' en die mijn overoverovergrootopa ook nog verlinkte en ging vangen nadat die wel vluchtte. Wellicht heeft jouw overoverovergrootopa daarna mijn overoverovergrootopa ook nog met de zweep bewerkt in opdracht van masra.  Een overweging: zei jouw white jesus niet "bid en werk"? Bid, als je moet, maar was ook je handen, houd afstand en blijf liever thuis man!

DIE FRANSE DOKTOREN die de kuur tegen Corona in Afrika willen gaan uitproberen. I hate you mawfuckers! Maar goed, van mij mag je. Ga de kuur uitproberen in Afrika. Maar dan wel op jezelf. Weet je wat? Neem je hele familie mee, sluit jezelf met hen op in een hermetisch afgesloten bubble. lebber elkaar lekker af, krijg Corona en spuit dan elkaar in met die vaccine. Daar. In je bubble. In Afrika, maar afgesloten van de rest van Afrika. Doewet! We horen de resultaten wel, asshole!

STAATSHOOFDEN DIE van de gelegenheid gebruik maken om hun incompetentie te verdoezelen en antidemocratische maatregelen door te drukken die de vrijheden van de bevolking beperken. Koop jijzelf een televisie van 10 inch fucker!

MENSEN die zich niet bekommeren om anderen, overal dingen gaan aanraken en in de lucht lopen niezen, in de hoop zoveel mogelijk mensen te besmetten, of tenminste paniek te zaaien. Fuck yall.

HEB IK TRUMP al genoemd? Zijn kinderen niet? Ok, ik heb ook een fucking hekel aan zijn talentloze, omhooggevallen, over ‘t paard getilde strontnakomelingen.

DIE VROUW die me zelfs in dit Corona-tijdperk nog met wantrouwen aankeek omdat ze eerst mijn huidskleur zag.

RACISTEN. En homofoben. En seksisten. En mensen die racistische homofobe sexistische moppen vertellen.

Ok toegegeven; zij maakten het me voordat Corona uitbrak al makkelijk dat ik hun guts haatte, vanuit diep in mijn dikke darm. Corona deed er alleen een schep bovenop.