KontenDraaierij

Door

Tijdens koffie in een brasserie in Almere, vertelde een nieuwe vriendin mij over haar leven. Haar verhaal begon toen in mijn hoofd te groeien. Met haar toestemming heb ik daarna 300 woorden geschreven. 

 

Een andere vriendin wilde weten hoe het verder ging, dus heb ik dat korte verhaal, dat eigenlijk bedoeld was als verhaal voor mijn verhalen bundel, uitgerekt naar 700 woorden. Van daaruit werd het, met speelpauzes inbegrepen 9 maanden later 65.000 plus woorden en heet het nu een roman. “KontenDraaierij”.

Twee nieuwe vriendinnen vertellen elkaar over en weer en door elkaar over hun leven, in het bijzonder over de mannen in hun leven. Ze vertellen over de uitdagingen, de mooie dingen enz.

Mijn bedoeling met dit boek is om zoveel mogelijk lachsalto's uit te lokken, waarbij de hoofden van mijn lezers achterover vallen.

Misschien komt er nog een vervolg. Ik heb aardig wat korte verhalen geschreven die op mijn laptop logeren, misschien, een verhalen bundel? Ik weet het nu nog niet.

KontenDraaierij is te bestellen bij Bol.com en alle Ako boekhandels, met als ISBN nummer 978-90-484-4093-1. Het is printing on demand, dus ligt niet in de winkels. Voor €15.95 heb jij er ook één.