Ptah Ankh Re en Jurgen (Djogo) Wijnruit openen eigen fotostudio

en , twee fotografen die zich onderscheiden met oogstrelend werk hebben hun krachten gebundeld. Het duo opende afgelopen zondag een gezamenlijke fotostudio in Amsterdam Zuidoost.

“Bij ons kom je voor die mooie foto shoot, tegen een laagdrempelige prijs. Onze kracht is dat we beiden een oog hebben voor de zwarte huid en het ook prachtig vinden die te fotograferen,” vertelt Ptah. Beide fotografen dragen hun haar in lange dreads en beide zijn al een tijd actief als professioneel fotograaf. Ptah als en Djogo als

“Vandaag ben ik happy. We wilden beiden al enige tijd onze eigen plek zodat we niet meer aangewezen hoefden te zijn op de faciliteiten van anderen,” zegt  Djogo.

Hun studio beslaat voorlopig één ruimte in het Businesspark Amsterdam aan de Paasheuvelweg in Amsterdam Zuidoost; die hier haar kantoor heeft, verzamelde de afgelopen tijd verschillende afro ondernemers om zich heen in dit pand.

Bij de opening van de studio zondag was het was de hele dag een komen en gaan van familie en vrienden die Ptah en Djogo kwamen gelukwensen. Tussen de gezelligheid vonden meteen de eerste foto shoots plaats. 

De gezamenlijke fotostudio van Ptah en Djogo heeft nog geen website; de heren zeggen dat hun intentie is om de komende tijd via social media van zich te zullen laten horen. "Ondertussen is onze studio in ieder geval voorzien van alle benodigdheden om klanten van kwaliteit te voorzien."