Kunstexpositie Margin Art & Media bij Curaçaohuis

Ter voorbereiding op de verwachte toekomstige kunstexpositie heeft Margin Art & Media op donderdag 7 november 2019 een besloten receptie gehouden bij het Curaçaohuis  in Den Haag. De receptie was om de kunstenaars kennis te laten maken met de ambassadeurs uit hun land. Dit omvatte Ambassadeurs uit Curaçao, Sint Maarten en Suriname.


Het werd gehouden in het kabinet van de gevolmachtigde minister van Curaçao in Den Haag. Aanwezig waren de gevolmachtigde ministers van Curaçao Anthony Begina en van St. Maarten Michael O. Somersall met Ms. Kelly S.Y Busby en de tijdelijke zaakgelastigde minister van Suriname Oquemele M.G. Denz. Nederlands ex politica Cynthia Ortega-Martyn was er ook. De ambassadeur van Rwanda zond zijn beste wensen.

Een teaser-expositie zal gehouden worden tijdens de Art Rotterdam Week in Worm van 5-9 februari 2020 en een volledige tentoonstelling op 12-21 juni 2020.

Deelnemende kunstenaars zijn Lubaina Himid CBE, Shahaila Winklaar, Natasha Knoppel Art Galleries, Isan Corinde, Emeke Buitelaar, Harley Davelaar, Onias Landveld, Allen Barker, Roosje Verschoor, George Struikelblok, Agnes Uwase Nteziryayo and Nora Kastein.