Interculturele middag voor Arnhemse jongeren

Jongerennetwerk Human Culture houdt op zondag 6 september een interculturele middag in het Buitenpodium de Blauwe Kikker, waar Arnhemse jongeren elkaar ontmoeten en iets voor elkaar kunnen betekenen.

De organisatie zegt in een persbericht dat het haar intentie is om met de smeltkroes uit de Arnhemse wijken iets te doen voor de in Arnhem opgenomen vluchtelingen. De eerste keer dat Human Culture jongeren van diverse afkomst bij elkaar bracht was in Mei in de Brigant.

Door de positieve reacties op die voor hen onvergetelijke dag en nieuw opgedane ervaring op de landelijke open dag van de asielzoekerscentra voelen ze zich gesterkt om Human Culture echt een gezicht te geven, een gezicht voor zovelen gezichten die niet worden gezien.
Samen met het buitenpodium gaat Human Culture weer een muziekprogramma neerzetten om een plek te bieden aan jong talent. Daarnaast zoals gebruikelijk bij de Blauwe Kikker leuke activiteiten, ook voor de kleintjes en een lekker hapje eten voor iedereen.

Voor deze zondag stond al een live optreden geboekt en het is zeer jong talent. Publieksprijs in de finale van de Sena Young Talent Guitar Awards: Meryn Bevelander Band! Driebroers bluesrockformatie rond de elfjarige gitarist Meryn Bevelander. Meryn wordt begeleid door zijn broers Florian op drums en Aron op bas. Zelfgeschreven materiaal met hier en daar een verdwaalde cover, o.a. Rory Gallagher.

Zondag 6 September
Meryn Bevelander Band en
intercultureel programma HUMAN Culture
van 14:00 tot 19:00 uur
Buitenpodium de Blauwe Kikker
Kunstwerkplaats Schuytgraaf
Minervasingel 10
Entree: vrijwillige bijdrage

Voor meer info zie Buitenpodium de Blauwe Kikker en/of HUMAN Culture op Facebook

http://www.merynbevelanderband.nl