GUAVA: NIEUW PREMIUM ONLINE PLATFORM VOOR AFRICAN FASHION

GUAVA BRENGT AFRICA-INSPIRED DESIGNERS EN HUN KLANTEN OP EEN BIJZONDERE MANIER BIJ ELKAAR. HOE? DOOR MIDDEL VAN EEN ONLINE PREMIUM AFRICAN FASHION MARKETPLACE.


Guava is  een online platform waar een diverse selectie van nationale en internationale “Africa-inspired” ontwerpers en ondernemers met hun producten vanaf nu op een centrale online marktplaats te vinden zijn.

‘Guava maakt prachtige, unieke en vaak handgemaakte producten toegankelijker voor een breed internationaal publiek. Er zijn zoveel creatieve ondernemers die met passie aan hun producten werken. Zelf zijn wij al jaren bekend met het ondernemersvak en weten als geen ander dat het runnen van je onderneming niet altijd even makkelijk is. Tijd kom je altijd tekort. Daarbij kan Guava hen ondersteunen en hen veel werk op het gebied van bijvoorbeeld marketing, verkoop en het dagelijkse reilen en zeilen van een online shop uit handen nemen’, aldus een van de eigenaren van Guava.

Vanaf 19 september is Guava.shopping officieel geopend. Zowel startende als  gevestigde bedrijven kunnen zich aanmelden via de site . De marktplaats wordt doorlopend aangevuld met nieuwe producten van de verschillende verkopers.