Girls ’N Cocktails komt met Nederlandstalig seizoen

Op 26 en 27 juni neemt de talkshow Girls ’N Cocktails haar eerste Nederlandstalige seizoen op in het Mainport hotel in Rotterdam.

De Rotterdamse programmamaker en regisseur Rasheida Adrianus lanceerde Girls ’N Cocktails in 2015 op de Amerikaanse en Caribische televisie. De talkshow is te zien in de US Tri-state area en op 24 Caribische eilanden via Tempo Networks. Ooit opgericht door MTV Networks als MTV voor de Cariben.

Girls ’N Cocktails is een talkshow gericht op de kosmopolitische vrouw. De show wordt opgenomen in een high-end cocktail bar, en gepresenteerd door drie vrouwen. De vrouwen bespreken maatschappelijke, maar zeker ook lifestyle gerelateerde onderwerpen met elkaar en met gasten, onder het genot van heerlijke cocktails.

 

Dankzij het programma n’Cor van stichting de Verre Bergen, en Rotterdam Viert de Stad, komt Girls ’N Cocktails dit jaar voor het eerst met een Nederlandstalig seizoen. De presentatrices zullen in gesprek treden met kritische en inspirerende Rotterdammers, maar ook met gasten die elders in het land inspirerend of innovatief bezig zijn. Ook het publiek zal deelnemen aan de gesprekken.

Wij zullen met dit seizoen van de talkshow vooral inzoomen op de actualiteiten, en maatschappelijke discussies. Met gasten als Quinsy Gario, De Stelling Dames, Insayno, Anita Abaisa, George Arakel en nog veel meer, belooft het een interessant seizoen te worden. De afleveringen zijn vanaf 7 juli elke week te zien op OPEN Rotterdam.

Ook dit jaar vinden de opnames weer plaats in cocktail bar “On the Rocks” van het prachtige Mainport Hotel. Er worden in totaal 4 afleveringen opgenomen. Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketscript