Praktijk Mariam Lo Fo Wong

 

Wie is Mariam Lo Fo Wong? 1964, geboren uit Surinaamse ouders. Basis- en middelbare school, Paramaribo. AMS diploma1982. Heao Den Haag, propedeuse Economie Erasmus Rotterdam.  Op kantoor gewerkt met cijfers. De laatste 20 jaar werkt Mariam met mensen in haar praktijk voor lichaamsgerichte therapie en ademwerk. HBO lichaamsgerichte therapie. 

Mariam is gespecialiseerd in lichamelijke klachten met een psychische, emotionele of traumatische oorzaak. Ze werkt met intuïtieve lichaamsgerichte communicatie, ademwerk, visualisatie, focusing en bodyreading: afstemming tot de kern en essentie van je hulpvraag op een sensitieve manier.  

 

"Mariam weet intuïtief en op subtiele manier iets in beweging te zetten. Dat kan een oerverdriet zijn dat loskomt en waarachter enorme kracht en energie schuilgaan. Of, iets wordt ineens duidelijk, alsof pure wijsheid in mijn cellen is opgeslagen en vrijkomt."

Kwaliteit gewaarborgd 

Mariam Lo Fo Wong is als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. AGB code 90-034184 RBCZ 911263R VBAG 2.01112. Lo Fo Wong voldoet aan de HBO medische basiskennis scholing volgens de Plato eisen van de zorgverzekering.  

Categorie

Gegevens

Adres

Verlengde Spiegelmakerstraat 43
2645 LZ Delfgauw
Nederland

Ondernemer

Mariam Lo Fo Wong

KvK

27317323

Telefoonnummer

0657609636
Social