Melaninfinity and Friends: Mind, Body & Soul

Het aankomende evenement van online platform Melaninfinity Magazine richt zich op het welzijn van de Afro-Nederlandse vrouw. 

, georganiseerd op 28 maart 2020, vindt plaats in het te Amsterdam. Tijdens deze avond wordt op interactieve wijze het onderwerp ‘Mind, Body & Soul’ belicht.

Jaël Hofwijks en Tabitha Girigori van het Melaninfinity Magazine spelen met hun concept Melaninfinity and Friends in op de behoefte van de lezeressen van het online platform. Na anderhalf jaar succes met het bouwen van een online community, was een eerste evenement meer dan vanzelfsprekend. 

Tijdens het evenement zal een viertal vrouwelijke sprekers het welzijn van de Afro-Nederlandse vrouw bespreekbaar maken. Dit doen zij aan de hand van het thema ‘Mind, Body & Soul’. De genodigde sprekers, Audrey Janis, Rosemary Dede, Ukimah Plumer en Soraya Hadjar, zijn allen professionals en/of ervaringsdeskundigen op het gebied van zelfontplooiing. En kunnen als geen ander de bezoekers meenemen op hun persoonlijke ontdekkingsreis. 

Melaninfinity Magazine streeft tijdens de avond naar een open en uitnodigende sfeer. De avond wordt dan ook afgesloten met een (netwerk)borrel, waarbij de bezoekers de kans krijgen om nieuwe vriendschappen en relaties aan te gaan, onder genot van een borrel of twee.

Melaninfinity and Friends: Mind, Body & Soul is een evenement dat je niet wilt missen als je opzoek bent naar jezelf, jezelf beter wilt leren kennen, of het beste uit jezelf wilt halen. is al in volle gang, wees er dus snel bij.

Melaninfinity Magazine ging in juli 2018 online en is uitgegroeid tot een populair platform voor de Afro-Nederlandse vrouw. Het aankomende evenement is in het leven geroepen omdat de vraag naar een eigen evenement steeds groter werd.

 

Plaats: 

Oscam

Datum: 

28 mrt 2020 - 08:45
Voeg toe aan jouw agenda