HET KERSTGEVOEL! Black Harmony, Miss Kitty, Ivette Forster, Unom JG & Jerry Afriyie

HET KERSTGEVOEL! 
Kom met ons kerst vieren in A’dam Zuidoost.

Op zaterdag 12 december van 15.00 - 18.00 uur organiseert Stichting Soul Rebel Movement het evenement ‘Het Kerstgevoel’ in Podium ZO! in Amsterdam Zuidoost. 

Met het evenement ‘Het Kerstgevoel’ willen wij bewoners bij elkaar brengen, ze stimuleren en empoweren. Op deze dag staan wij stil bij de dingen die in onze gemeenschap toe doen, vestigen wij de aandacht op de positieve ontwikkeling en zelfredzaamheid van de kwetsbare groepen. Dit gebeurt met een gevarieerd programma bestaande uit sprekers, muziek en poëzie. Verder wordt op deze dag het Zuidoost Positief Award uitgereikt.

Zuidoost Positief Award
Het Zuidoost Positief Award is in het leven geroepen om actieve bewoners die onzichtbaar zijn in het zonnetje te zetten. Er zijn vele stichtingen en organisaties die een positieve bijdrage leveren in het stadsdeel. Maar wie zijn de individuen die zich belangeloos inzetten voor een positieve Zuidoost? Wij willen vijf van deze mensen in het zonnetje zetten tijdens ‘Het Kerstgevoel’ aanstaande zaterdag. Verder kunnen zij kans maken op een Zuidoost Positief Award. 

Tijdens ‘Het Kerstgevoel’ kunt u genieten van live muziek, poëzie, inspirerende sprekers en gratis hapjes en drankjes. 

Kom gezellig langs en laat je inspireren. Iedereen is welkom!

Met bijdrage van o.a.: 
Black Harmony, Miss Kitty, Gilma Laurence, Ivette Forster, Unom JG, Jerry Afriyie, Orville Breeveld en Iris Leetz. 

Het Kerstgevoel wordt georganiseerd door Stichting Soul Rebel Movement i.s.m. POZO, Stadsdeel Zuidoost, Buurt Ambassadeurs Zuidoost en Podium ZO!

Datum: 12 december 2015
Tijd: 15.00 – 18.00 (inloop 15.00-16.00)
Locatie: Podium ZO! Frissenstein 78 1102 AP Amsterdam
Leeftijd: jong en oud
Entree: Gratis

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

12 dec 2015 - 15:00 tot 18:00
Voeg toe aan jouw agenda