Olivia Smith Auteur Sem en Jazz gaan naar Suriname

Olivia Smith debuteert met nieuw kinderboek 'Sem en Jazz gaan naar Suriname'

Onlangs is het eerste kinderboek van Olivia Smith verschenen. Olivia Smith remigreerde nog net voor de start van de corona pandemie naar Suriname.

Eerder werkte ze jarenlang in Nederland als zorgprofessional in het sociaal domein. Nu geniet ze van haar vervroegd pensioen in Suriname. Dat betekent niet dat ze achter de geraniums zit.

COVER VOOR SEM EN JAZZ GAAN NAAR SURINAME Ze schreef een fictief verhaal over een opa en oma die naar Suriname terug gaan. Hun kleinkinderen Sem en Jazz blijven met hun ouders in Nederland wonen. De kleinkinderen missen hun grootouders ontzettend. Gelukkig kunnen de kinderen regelmatig met hun opa en oma videobellen. Tijdens het bellen vertelt oma vaak over haar werk in het Kinderhuis 'Gado Pikin'.

In de meivakantie gaan Sem en Jazz voor het eerst naar Suriname. Ze vinden het een avontuur om met het vliegtuig te reizen én om eindelijk opa en oma te bezoeken in Suriname.

Oma zegt helaas twee maanden voor hun vertrek dat het Kinderhuis in grote nood verkeert. Wat nu?

Het kinderboek 'Sem en Jazz gaan naar Suriname' is een leesboek voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Het boek is ook geschikt als voorleesboek voor kinderen rond 5 jaar. Zowel (groot)ouders als kinderen zullen samen genieten van dit prachtig kinderboek. Dit boek heeft 64 pagina's en heeft illustraties in kleur. Op www.SemJazz.nl is er een gratis
kleurplaat beschikbaar.

ISBN 9789083177915, verkrijgbaar in Nederland en België