Nederlandstalige seizoen van Girls ’N Cocktails bij OPEN Rotterdam

Het eerste Nederlandstalige seizoen van Girls ’N Cocktails is vanaf donderdag 7 juli te zien bij OPEN Rotterdam.

In cocktail bar On the Rocks van het prachtige Mainport Hotel, bespreken presentatrices Nadia Jane, Mischulaikah en Tiffany de actualiteiten, maatschappelijke discussies en lifestyle gerelateerde topics, onder het genot van heerlijke cocktails.

Dit doen de dames niet alleen met elkaar, maar elke week schuiven er weer interessante gasten aan met een eigen kijk op de onderwerpen die zij bespreken.

In aflevering 1 staat de Multiculturele samenleving ter discussie en geven gasten Shantie Singh, George Arakel en Darryl Danchelo hun mening over politieke partij DENK, etnisch profileren en het dekoloniseren van de Nederlandse taal.

Via onderstaande link kunt u de trailer van de eerste aflevering bekijken. 

Girls ’N Cocktails is ontwikkeld door programma maker en regisseur Rasheida Adrianus. De Engelstalige versie van de show is te zien op 24 Caribische eilanden en in de US Tri-state area. Het Nederlandstalige seizoen is mogelijk gemaakt door Rotterdam Viert de Stad en het programma n’ Cor van stichting de Verre Bergen.

De show is vanaf donderdag 7 juli elke week om 18.15 te zien zijn bij OPEN Rotterdam. Ook zal de show via verschillende online kanalen uitgezet worden, waaronder Rotterdam Viert de Stad, Rotterdam Festivals en UMA Magazine.